Jaki program do spr.zasilacza ?
Witam mam prozbe i jednoczesnie pytanie czy zna moze ktos, moze ktos ma program ktory pokazal by konfiguracje komputera to co on ma jakie podzespolu itp. Lecz najbardziej zalezy mi na danych zasilacza jaki mam w komputerze chcialbym wiedziec jakie ma parametry zna moze ktos jakis program ktory umozliwil by mi wglad na to jaki mam zasilacz i jego parametry bardzo bym was prosil moze jakis link str cokolwiek Z gory dziekuje i pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
Spróbuj Everest. Pokaźe Ci wszystko co masz w komputerze oraz napięcia na zasilaczu. Jesli interesuje ci moc to nie wiem czy jest jakiś program który to pokazuje, moze warto spojrzec na nalepke na zasilce.
Z tego co mi wiadomo jest to niemozliwe. Po prostu zasilacze dzis produkowane nie maja takich mozliwosci by za pomoca programow odczytac ich parametry techniczne i programow do tego takze nie ma.
Jedynie co to mozesz sprawdzic to napiecia zasilacza, np programem SpeedFan, Everest, ale tu moga byc przeklamania i najpewniejszym zrodlem informacji o tym bedzie miernik ktorym sprawdzisz napiecia na poszczegolnych liniach.
Jedynie co to mozesz sprawdzic to napiecia zasilacza, np programem SpeedFan, Everest, ale tu moga byc przeklamania i najpewniejszym zrodlem informacji o tym bedzie miernik ktorym sprawdzisz napiecia na poszczegolnych liniach.
Strona 1 / 1