Jaki program do odbierania poczty.
Witam:)
Mam pytanie ostatnio gadalem z kolega o programie pocztowym i przyokazji nawaiazalo sie ze outlook wykozystuje jakies niebezpieczne skrypty.
Mam pytanie czy to prawda wogole czy jest to bezpieczny program pocztowy? Jest zaktualizowany!!!
Jesli moze nmi ktos polecic tez inny jakis dobry, bezpieczny i nieobciazajacy kompa.
pozdrawiam.
Mam pytanie ostatnio gadalem z kolega o programie pocztowym i przyokazji nawaiazalo sie ze outlook wykozystuje jakies niebezpieczne skrypty.
Mam pytanie czy to prawda wogole czy jest to bezpieczny program pocztowy? Jest zaktualizowany!!!
Jesli moze nmi ktos polecic tez inny jakis dobry, bezpieczny i nieobciazajacy kompa.
pozdrawiam.
Odpowiedzi: 13
a ja jestem z Outlook–iem Express :) ale moze dlatego ze ostatnio mam malo czasu zeby siedziec przy kompie wiec jest to dla mnie bez roznicy, byle odebrac poczte :), kiedys uzywalem IncrediMail i tez bylem zadowolony ;)
pozdrawiam
pozdrawiam
:arrow: http://www.chip.pl/archiwum/sub/article_32385.html
brtx:Bedzie.(...)The Bat! 2.11 PL z licencją komercyjną(...)
No i jest , ale ma ograniczenie dot. instalowania na terytorium Polski :shock: .
Myślałem źe jak w Unii my są to nie waźne gdzie takiego programiku się uźyje.
Ale widocznie coś na celu ma producent no ten co wypuścił płytkę , by cos takiego w zawrzeć w licencji. :roll:
Bedzie.
(...)The Bat! 2.11 PL z licencją komercyjną(...)
Seeker:W lipcowym "Ekspercie" będzie pełna wersja "The Bata"
Proponuję zainstalować i dać sobie spokój z kobyłami typu Outlook,
A nie wiesz przypadkiem, czy będzie to wersja pełna do zastosowań domowych, czy w firmie teź będzie moźna jej uźywać ?
Dla DOSa, Windowsa, Linuksa, Macintosha
A ja odbieram poczte przez komunikator Tlen.
A ja uzywam wpudowanego w Opere programiku m2.
Nie mam zadnych problemow z nim. :)
Nie mam zadnych problemow z nim. :)
Ja uźywam M$ Outlook SP3 z pakietu Office i jeszcze nie miałem problemów z niebezpiecznymi skryptami, mail bombingiem, spamem, wirusami mailowymi itp.
Kwestia konfiguracji i regularych aktualizacji.
BTW , widzaiałem jak pracuje The Bat i IMO warty jest uwagi, a z Outlook`a korzystam z przyzwyczajenia.
Kwestia konfiguracji i regularych aktualizacji.
BTW , widzaiałem jak pracuje The Bat i IMO warty jest uwagi, a z Outlook`a korzystam z przyzwyczajenia.
Seeker: musze sie z Toba zgodzic, mi rowniez The Bat nie sprawial nigdy klopotu, i tez go polecam.
pharaoh:i tylko the Bat?
Kaźdy uźywa tego co mu pasi .
Od czasu jak się przesiadłem na The Bata i zapomniałem o Outlookach nigdy nie miałem źadnych problemów z pocztą i dlatego go chwalę.
Poza tym w archiwum znajdziesz pełno opinii na temat programów pocztowych – i chyba nie ma źadnej która byłaby niepochlebna o tym programie .
Na stronie CHIPa w dziale download jest chyba ze 44 programow traktujących o klientach poczty i nie tylko – sprobuj coś przetestować, moźe Ci przypasuje
i tylko the Bat?
W lipcowym "Ekspercie" będzie pełna wersja "The Bata"
Strona 1 / 1