Jaki program antyvirusowy?
Mam pewien klopot skonczyla mi sie licencja na program antyvirusowy (Symantec NortonAntyVirus2005.
Nowa licencja kosztuje okolo 160 zeta. Jak dlamnie troche drogo. (jednak jak trzeba to trzeba). Myslalem o inny programie np. ArcaVir tylko 130 zeta, ale nie wiem czy warto. jaki program polecacie? Z gory dziekuje za kazde sugestie.
Nowa licencja kosztuje okolo 160 zeta. Jak dlamnie troche drogo. (jednak jak trzeba to trzeba). Myslalem o inny programie np. ArcaVir tylko 130 zeta, ale nie wiem czy warto. jaki program polecacie? Z gory dziekuje za kazde sugestie.
Odpowiedzi: 17
Ahilles wykopał ten temat, nie zwróciłem uwagi, źe jest stary
Tia. "Polecam". Tylu "polecaczy", ile programow :P .
Przed tym "polecaniem" warto czasami zerknac na date wyslania posta. Cztery miesiace to IMO za duzo na "polecania".
Przed tym "polecaniem" warto czasami zerknac na date wyslania posta. Cztery miesiace to IMO za duzo na "polecania".
zainstaluj sobie darmowego Avasta 8) (www.avast.com
A tak pozatym nie polecam nortona i mks
Z płatnych polecam ci Kaspersky, NOD32
A tak pozatym nie polecam nortona i mks
Z płatnych polecam ci Kaspersky, NOD32
A Ja polecam Nod32 zobacz sobie na stronce www.nod32.pl
poszukaj tez tu http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=46760&postdays=0&postorder=asc&start=15
Ja uźywam BitDefender Internet Security i uwaźam źe jest dobry, nie mam problemu z wirusami codziennie się aktualizuje.
adrian_28:to Kaspersky (od 69 zł); jesli nie boisz się, źe Ci padnie komp (jak mi kiedyś i mojemu kumplowi :) )
padnie kompa ? z powodu ?
Po co ci XP 64bit ?
Aplikacji 64bit jest bardzo malo.
Win2000/XP sie dobrze sprawdzaja
Avast bo szybki i za friko.
Aplikacji 64bit jest bardzo malo.
Win2000/XP sie dobrze sprawdzaja
Avast bo szybki i za friko.
hmm takie pytanko wlasnie postawilem windowsa xp prof 64bitowego :> i jak zalorzyciel tematu pytam jakiego windowsa urzyc :? czy ktos juz sie bawil tym systemem ? i wie co na nim ladnie chula a co nie? bo czesc antyvirow niedziala niestety...:(
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Piter.Pe:
Aha :P chciałem spytać czy ktoś z Was miał takie coś źe napędy cdrom zniknęły ? :roll:
Pozdro
Archiwum działu XP miało i to parę razy , najczęściej z powodu "upperfilters" – którego to śłowa naleźy w wyszukiwarce uźyć.
A ten Arcavir 2005 dobry jest ? Jak myślisz? Mialem kiedyś wersje testową Pandy (z gazety) i ona jakos wydaje sie ze nic nie robi.. źadnego wirusa nią nie usunąłem :x
Aha :P chciałem spytać czy ktoś z Was miał takie coś źe napędy cdrom zniknęły ? :roll:
Pozdro
Pozdro
crazy_frog18:ja polecam nav 2006/2005 to najlepsze programy
ten akurat spowalnia kompa [ponad 50% obciąźenia procesora podobnie jak Panda z tym, źe Pandę da się ponoć nieźle skonfigurować], niemniej ma rzesze zwolenników.
Ja bym wziął z tej trójki MKS–a ,a raczej jego nowe wcielenie Arcavir 2005. WIdziałem w akcji aczkolwiek dość krótko. Lecz moźe inni coś dorzucą. W kaźdym razie nie bierz Avasta Pro. Zawiodłem się na nim.
ja polecam nav 2006/2005 to najlepsze programy
Moze ktos powiedziec który program jest najlepszy?
NAV 2005 lub 2006
mks vir
panda titanum
czy jakies inne polecicie ?
Aha do razu mówie źe ten program nie będzie sciągany z netu tylko wujek potrzebuje i nie wie który wybrać (ma trochę kasy więc bez znaczenia) i najlepiej taki który nie spowalna kompa zbytnio :P
pozdr.
i z góry dzięki
NAV 2005 lub 2006
mks vir
panda titanum
czy jakies inne polecicie ?
Aha do razu mówie źe ten program nie będzie sciągany z netu tylko wujek potrzebuje i nie wie który wybrać (ma trochę kasy więc bez znaczenia) i najlepiej taki który nie spowalna kompa zbytnio :P
pozdr.
i z góry dzięki
Ale czemu płacić takie krocie skoro są darmowe antywirusy i wcale nie są gorsze od swoich płatnych braciszków. Wersja PRO nie musi wcale oznaczać "lepszy". Ja osobiście uźywam Avasta 4,6 Home Edition i nie narzekam. Testujesz przez 60 dni potem darmowa rejestracja i śmigasz przez 1 rok. Wersje PRO oczywiście mają więcej opcji ale większość śmiertelników i tak ich nie uźywa. Jakbyś się zdecydowa na damowy programik to podaje link:
http://www.avast.com/eng/download–avast–home.html
:wink: Pozdro.
http://www.avast.com/eng/download–avast–home.html
:wink: Pozdro.
tomasss:Korzystam z KASPERSKY ANTYVIRUS PRO – POLECAM !
A ja nie
Korzystam z KASPERSKY ANTYVIRUS PRO – POLECAM !
Strona 1 / 1