Jaki polecacie eliminator okienek reklamowych?
Witam.
Jaki polecilibyście eliminator/bloker okienek reklamowych współpracujący z WinXP IE6 :?:
Mam na myśli programy :
freeware
shareware
Z góry dzięki za pomoc. :D
Jaki polecilibyście eliminator/bloker okienek reklamowych współpracujący z WinXP IE6 :?:
Mam na myśli programy :
freeware
shareware
Z góry dzięki za pomoc. :D
Odpowiedzi: 17
Nakladki na IE dodaja nowe funkcje, ale nie nadal zostaja dzirawe jak ser szwajcarski (engine IE). Ja polecam Mozille lub Opere (ze wskazaniem na ta pierwsza – silnic gecko lepiej radzi sobie z reandrowaniem stron).
Tire – taki panikarz jak ty siedzi na IE? :lol:
Tire – taki panikarz jak ty siedzi na IE? :lol:
Jak widac kazdy jest dobry. A ja bardziej opisze ten co ja polecilem bo w koncu napisalem tylko jego nazwe nic poza tym, a moze ktos kiedys bedzie chcial go uzyc :) Otoz ten progs nie dopuszcza do otwierania zadnych okienek z reklamami napewno tak jak ten co polecil theboss78 bo niektore maja nie dopuszczac do otwierania a tego nie robia. O zablokowaniu informuje nas dzwiek ktoru wydaje glosniczek systemowy lub zwykly glosnik stojacy np. na biorku, mozemy takze wylaczyc calkowicie dzwiek i tak bedziemy wiedzieli, ze cos zostalo zablokowane poniewaz ikonka na pasku obok zegarka zacznie nam migac. Mozna takze przejzec co ow progs blokuje i wylaczyc blokowanie danego okna. Dlugo pracuje juz z tym programem i jeszcze nigdy nie przepuscil zadnej reklamy.Moze tak samo robia pozostale progsy podane tutaj. Nie wiem bo nie uzywalem ich. Zainstalowalem raz Popup AD Filter i jestem bardzo zadowolony. To tyle poprostu chialem rozwinac to czego nie zrobilem wczesniej.
Co do MYIE2 jest naprawde spoko nie zaluje, ze go zainstalowalem tylko ten wbudowany popup jest troche denerwujacy, przynajmniej mnie denerwuje :D
Pozdrawiam!!!!
Co do MYIE2 jest naprawde spoko nie zaluje, ze go zainstalowalem tylko ten wbudowany popup jest troche denerwujacy, przynajmniej mnie denerwuje :D
Pozdrawiam!!!!
Spoko.Fajnie ze wybrales wlasnie program polecony przez moja skromna osobe. :D :D :D :D
theboss78:Ja uzywam NoAds i nie narzekam. :D :D Polecam i
pozdrawiam.
To prawda,jest OK :!:
Denerwujące pop–up ustały,jak uciął....
Dzięki. :D
MYIE2 zmienia prawie wszystko, dodaje DUZOOO nowych i ciekawych opcji, nie trzeba instalowac (przynajmniej tej wersji co ja posiadam, sa tez wersje instalacyjne), zajmuje cos kolo 2 mb na dysku i nie pozera dodatkowych zasobow... do tego: mozliwosc nakladania skor, pluginow itd itp...
Mi osobiscie bardzo podoba sie taki bajer ze kolejne okna programu nie sa wyswietlane na pasku windowsa tylko wewnatrz programu... ta opcje polubia ci co maja otwartych duzo okienek na raz...
Jak ktos chce to moge na maila podeslac jakiegos screena...
Ze swojej strony naprawde polecam...
Mi osobiscie bardzo podoba sie taki bajer ze kolejne okna programu nie sa wyswietlane na pasku windowsa tylko wewnatrz programu... ta opcje polubia ci co maja otwartych duzo okienek na raz...
Jak ktos chce to moge na maila podeslac jakiegos screena...
Ze swojej strony naprawde polecam...
Podoba mi się bardzo motto Adamusssa.
Co zmienia ta nakładka w IE?
Pozdrawiam 8)
Co zmienia ta nakładka w IE?
Pozdrawiam 8)
Heh, Antos byl szybszy ode mnie :D polecam MYIE2 bardzooo nie tylko do eliminowania popupow.. ogolnie przegladarka lepsza od tego shitowego ie,,, kiedys nawet nie przeczuwalem ze sie na jakas inna przerzuce a teraz sie dziwie ze moglem siedziec na ie :D
8)
8)
Polecam nakładkę MyIE2.Wśród najwaźniejszych zalet programu filtrowanie reklam i okien typu popup.
Strona w języku polskim:
http://www.myie2.smsnet.pl/indexpl.php
Strona w języku polskim:
http://www.myie2.smsnet.pl/indexpl.php
Gen
U mnie PopuEliminator takźe Forum widział jako Reklamę :lol:
U mnie PopuEliminator takźe Forum widział jako Reklamę :lol:
To moze by tu małą ankiete zrobić Tire? wtedy jakis nowy user sobie by zobaczył statystyki i wybrał dla siebie, bo przyznam ja własnie nie uzywam zadnego eliminatora okienek reklamwych (a te stają się coraz bardziej denerwujące).
Dziękuje za uwage
Dziękuje za uwage
tire:A co myślicie o Popup Eliminator ?
Czy ktoś go ma i czy jest coś lepszego od ww.?
ja go mialem, calkiem dobry, zadej reklamki nie widzialem:) tylko forumxp traktowal jako reklame i zamykal(mam ustawiona opcje zeby forum sie otwieralo w nowym oknie) no ale moge polecic ;)
A co myślicie o Popup Eliminator ?
A ja polecam Popup Ad Filter :D
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Opera 7.03 takźe sama blokuje okienka, naleźy to oczywiście ustawić... :wink:
Ja mam mozille która sama w sobie zawiera mozliwosc blokowania niechcianych pop–upow...
Ja uzywam NoAds i nie narzekam. :D :D Polecam i
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Ja uzywam Avat Browser – ale to jest cala nakladka na IE.
Ale doskonale blokuje pop–ups (zwykle i flash)
Mi sie podoba :D
Ale doskonale blokuje pop–ups (zwykle i flash)
Mi sie podoba :D
Strona 1 / 1