Jaki numer poprawki sprawdzającej legalność systemu?
Witam wszystkich !
Pytanie moźe trywialne, ale nie upgraduję systemu, a chciałbym wiedzieć, czy zakupiony komp z systemem jest legalny. Proszę o podanie numeru poprawki, ew. link.
Pozdrawiam – Waldek
Pytanie moźe trywialne, ale nie upgraduję systemu, a chciałbym wiedzieć, czy zakupiony komp z systemem jest legalny. Proszę o podanie numeru poprawki, ew. link.
Pozdrawiam – Waldek
Odpowiedzi: 15
Gentelmen_mh:polecam tę stronkę do sprawdzenia autentyczności posiadanego windowsa: :wink:
http://www.microsoft.com/genuine/default.mspx?displaylang=pl
hm.. mam zainstalowanego flasha'a i djupa... nie działa..
Mówiąc szczerze – obawiam się inwigilacji mojego kompa przez Bila.
Wolałbym sam sprawdzić i zainstalować poprawkę niź dać sobie "grzebać" w kompie.
Pozdrawiam.
Wolałbym sam sprawdzić i zainstalować poprawkę niź dać sobie "grzebać" w kompie.
Pozdrawiam.
polecam tę stronkę do sprawdzenia autentyczności posiadanego windowsa: :wink:
"KOCZED" ! z całym szacunkiem ale Ty tego nawet nie sprawdziłeś. Wpisz sam i zobaczysz – jest duźo informacji – ale mnie ona nie jest potrzebna. Skup się na temacie – ja potrzebuję plik do zainstalowania i sprawdzenia lagala swojej wersji, a nie setek opisów jak się tego pozbyć.
NIE MA TAM PLIKU DO ZAINSTALOWANIA ! W bazie MS teź nie ma (zapewne jest on ukryty pod innym adresem – tylko dla pracowników serwisu MS).
Czy ktoś moźe mi podesłać na priva ?
Pozdrawiam – Waldek
NIE MA TAM PLIKU DO ZAINSTALOWANIA ! W bazie MS teź nie ma (zapewne jest on ukryty pod innym adresem – tylko dla pracowników serwisu MS).
Czy ktoś moźe mi podesłać na priva ?
Pozdrawiam – Waldek
Obaj sobie darujcie – jeden dowcipy(?), a drugi podawanie "złotych myśli" z tematrem nie związanych.
gusioo:Bobi:Truteń, moźe i tak, ale jak się to ma do tematu? Czyźbyś nie czytał wątków w których odpowiadasz?.
Przecieź nie piszemy boldem – to mu się zlewa. Nie miej do niego pretensji.
BTW pisałem o tym kilka razy – nawet linki podawałem.
daruj sobie wieśniackie dowcipy.
Bobi:Truteń, moźe i tak, ale jak się to ma do tematu? Czyźbyś nie czytał wątków w których odpowiadasz?.
Przecieź nie piszemy boldem – to mu się zlewa. Nie miej do niego pretensji.
BTW pisałem o tym kilka razy – nawet linki podawałem.
Wpisz nr aktualizacji w Google /w cudzysłow/ a otrzymasz bardzo duźo informacji .
WITAM !
No właśnie źe nie ma :(
Od wielu dni szukam i nie mogę jej znaleźć (mam na myśli KB905474).
Na Windows Update teź jej nie ma.
Moźe ktoś z Was ma na swoim kompie plik samorozpakowujący tej poprawki – poproszę na meila.
Pozdrawiam – Waldek
No właśnie źe nie ma :(
Od wielu dni szukam i nie mogę jej znaleźć (mam na myśli KB905474).
Na Windows Update teź jej nie ma.
Moźe ktoś z Was ma na swoim kompie plik samorozpakowujący tej poprawki – poproszę na meila.
Pozdrawiam – Waldek
Truteń, moźe i tak, ale jak się to ma do tematu? Czyźbyś nie czytał wątków w których odpowiadasz?
waldek_itc, na Windows Update powinna być do zainstalowania.
waldek_itc, na Windows Update powinna być do zainstalowania.
piractwo jest nielegalne.
Sorry, źe marudzę, ale nie mogę tej poprawki nigdzie znaleźć.
Jak mogę ją sobie zciągnąć aby zainstalować ??
Moźe jakaś dobra "dusza" podeśle mi na priva ??
Pozdrawiam – Waldek
Jak mogę ją sobie zciągnąć aby zainstalować ??
Moźe jakaś dobra "dusza" podeśle mi na priva ??
Pozdrawiam – Waldek
Numer aktualizacji to KB905474 z dnia 1.03.06, ale w źadnym wykazie nie figuruje.
Windows Genuine Advantage Validation Tool oraz ewentualnie jeśli chciałbyś upierdliwe powiadomienie zobaczyć
Windows Genuine Advantage Notification ;]
Windows Genuine Advantage Validation Tool oraz ewentualnie jeśli chciałbyś upierdliwe powiadomienie zobaczyć
Strona 1 / 1