Jaki najlepszy jest firewall
Wedlug was jaki jest najlepszy, w polskiej wersji Firewall bo ja mialem Kerio Firewall Personall ale licencja ma 30 dni a avast nie ma firewalla...a mi nie wykrywa wirusow ale mi ptrzeny jest firewall bo aKerio mnie powiadamial ze beda goscie i ich blokowal bo po IP sie wlamuja maja tajne sposoby a im to nie wychodzi :mrgreen: jak jest Firewall ale moze tez byc jakis slaby firewall i nie bedzie blokowal wlamywaczy i wirusow.Prosze o info jaki najlepszy jest Firewall w Polskiej Wersji :wink:
Obowiazkowo potrzebuje firewalla w PL :cry:
Obowiazkowo potrzebuje firewalla w PL :cry:
Odpowiedzi: 10
jak mam teraz WinXP Professional SP 1 chyba to moge zainstalowac SP 2 :?:
Fan_Matrix:jaki najlepszy jest Firewall w Polskiej Wersji
Nie ma takiego (:
Zapora systemu Windows...
P.S. Musisz mieć w XP–eku zainstalowanego Service Pack II
Zapora systemu Windows...
achh super sprzet :
łatwy w uźyciu :mrgreen: w dłoń i tnij skrętkę.
było było kolego poszukaj naprawde przewineło sie sporo. ;)
łatwy w uźyciu :mrgreen: w dłoń i tnij skrętkę.
było było kolego poszukaj naprawde przewineło sie sporo. ;)
krzysiekp:ja ci polece norton internet security 2006 ma ciągle robioy automatyczny update wykrywa wirusy sam skanuje kompa podczas pracy (przegląda więc nie zwalnia kompa za bardzo) jedyny minus to cena
powiem krótko...wszystko tylko nie to i bedzie juź lepiej
Ale po angielsku osobiście wole aby taki program był po polsku Ja zainstalowałem Keiro Personal Firewal z płyty z Niezbędnika komputer świata (jest po polsku). Po trzydziestu dniach niektore z funkcji programu skończą działać jednak nie funkcja ochrony komputera.
Wszelkie Nortony sa bardzo zasobozerne.
Ja od dawna uzywam tylko ZoneAlarm. Jest darmowy w wersji domowej, bardzo przyjazny w obsludze.
A jaki jest najlepszy firewall? Sprzetowy.
Ja od dawna uzywam tylko ZoneAlarm. Jest darmowy w wersji domowej, bardzo przyjazny w obsludze.
A jaki jest najlepszy firewall? Sprzetowy.
ja ci polece norton internet security 2006 ma ciągle robioy automatyczny update wykrywa wirusy sam skanuje kompa podczas pracy (przegląda więc nie zwalnia kompa za bardzo) jedyny minus to cena
http://forum.centrumxp.pl/search.php
Kolego to juz bylo przynajmniej dziesiatki razy :wink:
Kolego to juz bylo przynajmniej dziesiatki razy :wink:
Strona 1 / 1