JAKI NAJLEPSZY DO BLOKOWANIA POP–UP???
witam chcialbym zapoznac sie z wasza opinia na temat programw do blokowania okien Pop–Up(ktory najlepszy)oczywiscia z darmowych???
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Odpowiedzi: 20
Ja polecam przegladarke "Avant Browser", ma wbudowana obsluge wyskakujacych okienek i wiele wiele innych funkcji oraz dostepny jest jezyk polski. Stronka domowa przgladarki znajduje sie tutaj. Pozdrawiam
Polecam Ci Google toolbar, oraz MyIE – nakładke na Internet explorerea, która ma funkcje blokowania popup.
teraz to jest full wypas!wlasnie te ona mnie draznily ale po waszych podpowiedziach jestem w 100% happy!!!
ELCOGNITO:A po jaki drut klikac prawym i cos wybierac ? Wystarczy przeleciec Preferencje i w Okna – Obsluga okien ustawic czy chce sie miec tak jak jest wygodniej czy tak jak jest w IE (MSI – SDI).
masz rację el/cognito, twój sposób jest wygodniejszy ;)
A po jaki drut klikac prawym i cos wybierac ? Wystarczy przeleciec Preferencje i w Okna – Obsluga okien ustawic czy chce sie miec tak jak jest wygodniej czy tak jak jest w IE (MSI – SDI).
Doktor X:
w/g mnie ma kilka drazniazych drobiazgow,miedzy innymi to to ze na jednym oknie sie otwiera!
:D
Moźna otwierać w innym oknie – tak jak to robi IE. Kliknij prawym przyciskiem na link i wybierz "otwórz w nowym oknie". Chociaź dla mnnie ta pierwsza opcja (jedno okno klika kart/paneli)jest wygodniejsza, bo moźna swobodnie przemieszczać się między panelami (kartami).
PS. Coś ostatnio duźo tu gości :D
:Poprawiłem.
Chodzi bardzo dobrze. 8)
No własnie.
Proszę moderatora o wyciecie powyźszego mojego postu Gość.
Sorry. :oops:
:Poprawiłem.
Chodzi bardzo dobrze. 8)
No własnie.
Proszę moderatora o wyciecie powyźszego mojego postu Gość.
Sorry. :oops:
tire i El NINO ja tak was obserwuje dzisiaj, i wydaje mi sie ze wy naprawde sie kochacie!!!
tire i jak ci sie sprawuje operka?bo w/g mnie ma kilka drazniazych drobiazgow,miedzy innymi to to ze na jednym oknie sie otwiera!
i jesli chodzi o jave to troche marnie czat smiga.(grafika)
tire i jak ci sie sprawuje operka?bo w/g mnie ma kilka drazniazych drobiazgow,miedzy innymi to to ze na jednym oknie sie otwiera!
tire i El NINO ja tak was obserwuje dzisiaj, i wydaje mi sie ze wy naprawde sie kochacie!!!
:D :D Nie będę ci robił za Google :lol: :lol: :lol:
Oczywiscie – jesli przestaniesz pierdoły pisac :P .tire:Daj se na wstrzymanie.
Moze uswiadomisz mnie tępaka, jak to Opera powstrzymuje wirusy i spyware ? Tez tak chcialbym :mrgreen: .
Ech,facet.
Daj se na wstrzymanie.
Wiem,źe masz kłopoty z trzymaniem moczu,ale pomyśl co piszesz.
Zajrzyj no do netu............ :lol: :lol:
Daj se na wstrzymanie.
Wiem,źe masz kłopoty z trzymaniem moczu,ale pomyśl co piszesz.
Zajrzyj no do netu............ :lol: :lol:
Nie pisz znowu glupot tire, bo to nieprawda. Znalazles sobie znowu nowa zabawke i znowu bedziesz wciskal Opere jako rozwiazanie na wszystkie dolegliwosci. Zero wirusow ? Spyware ? Dobre.tire:Poza tym,zero spyware,zero virus,zero killer–hacker,zero mulenia......
Norton Internet Security 2003 lub Outpost Personal Firewall 2 PRO
8)
8)
a mogli byscie podac jakis program gdzie sam wpisuje nazwe/aderes strony ktorej nie chce aby mi ja otwieralo?
U mnie najlepiej chodził NoAds.
To mogę sam polecić.
To mogę sam polecić.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5627&highlight=popup
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=1292&highlight=popup
I doskonale sobie z nimi radzi.
Z tym cholernym popupem na centrumxp – teź!
Poza tym,zero spyware,zero virus,zero killer–hacker,zero mulenia......
http://my.opera.com/
Z tym cholernym popupem na centrumxp – teź!
Poza tym,zero spyware,zero virus,zero killer–hacker,zero mulenia......
http://my.opera.com/
Przeglądarka Opera 7.21 PL ma opcję blokowania pop–upów :D