Jaki modem z routerem?
Witam chciałem zakupić modem z routerem przewodowy do Nestrady Chciałbym aby to chodziło stabilnie Czytając fora jestem zdezorientowany Większość użytkowników Neostrady ma zawsze jakieś kłopoty?
W jednym sklepie proponują mi asmax albo syslink mówią że te dwa są najlepsze.Ale może ktoś z użytkowników neostrady i tych właśnie firm pomorze mi w wyborze za co z góry dziękuję
W jednym sklepie proponują mi asmax albo syslink mówią że te dwa są najlepsze.Ale może ktoś z użytkowników neostrady i tych właśnie firm pomorze mi w wyborze za co z góry dziękuję
Odpowiedzi: 1
Spokojnie mozesz wybrac jeden z nich. Sa mniej wiecej porownywalne.
Unikaj jedynie D-linka. Dlaczego ? Wystarczy przekopac sie przez starsze posty - wiekszosc problemow to D-link.
BTW, oczywiscie pamietasz ze toto musi miec modem ADSL ? Wspominam, poniewaz czasami ludzie chca kupic nie to, co jest im potrzebne.
Unikaj jedynie D-linka. Dlaczego ? Wystarczy przekopac sie przez starsze posty - wiekszosc problemow to D-link.
BTW, oczywiscie pamietasz ze toto musi miec modem ADSL ? Wspominam, poniewaz czasami ludzie chca kupic nie to, co jest im potrzebne.
Strona 1 / 1
osobiście przymierzam się do asmaxa: <br /> asmax ADSL AR-804U <br />bo właśnie syslinka nie znam poprostu nie znam tej firmy
Tak wiec kupuj Asmaxa i nie marudz ;).