Jaki Firewall???
Jaki jest Waszym zdaniem najlepszy firewall??
Słyszałam dobre opinie o Nortonie ale miałam juź antywirusa tej firmy i powiesił mi cały Office!!! :(
Słyszałam dobre opinie o Nortonie ale miałam juź antywirusa tej firmy i powiesił mi cały Office!!! :(
Odpowiedzi: 10
Jest:$$$$ idealny, Łyndows Perfect(wwwersja profeszynal) jest idealny, i idealny od końca: Windows XP proffesionall :mrgreen:
Nie ma na świecie rzeczy idealnych :D
Nie nie nie, nie uwaźam, źe jest zły i powinieneś z niego rezygnować ale stwierdzenie ..... nikt sie nie własmie, jest troche fantazyjne sam przyznasz, poprostu nikt Ci się jeszcze nie włamał bo widocznie nie chciał, a wszystkie te ataki, które Ci wykrył, to są ataki smarkaczy, którzy znaleźli jakieś programiki w sieci i próbują coś zdziałać. Te wszystkie tak zwane Firewalle, których uźywamy Ty czy ja, w jakimś stopniu dają bezpieczeństwo ale jak kaźdy program ma swoje dziury i nawet NIS do czego się przyznał sam Symantec, po teście przeprowadzonym przez autora programu LeakTest do sprawdzania dziur w ognoimurkach.
Cały artykuł znajdziesz tu:
http://www.idg.pl/artykuly/5157.html
Cały artykuł znajdziesz tu:
http://www.idg.pl/artykuly/5157.html
Do tej pory wykrywał mi wszystkie ataki na kompa wiec nie mam powodu by z niego rezygnować !!
Dark Angel:..... nikt sie nie własmie :D
Oczywiście, a świstak siedzi i zawija... Łudź się dalej. :lol:
Ja natomias moge polećic Norton Internet Secruity jest troszke skomplikowany ale nikt sie nie własmie :D
Ja natomias moge polećic Norton Internet Secruity jest troszke skomplikowany ale nikt sie nie własmie :D
ja tam mam Norton Personal Firewall 2002 czy jak to sie tam nazywa i blokuje mi trojany i wszystko git
Popieram Zone Alarm jest bardzo dobry. Ale poczatkujacemu polecam raczej najprostsza wersje zreszta darmowa. 'Mocniejsze' wersje wymagaja troszke wiedzy przy konfiguracji i niewprawionemu uzytkownikowi moga sprawic klopot.
Osobiście uźywam ZoneAlarm, jest prosty w obsłudze i jest wporzo, poleciłbym jeszcze tiny personal firewall.
Strona 1 / 1