Jaki antywirus??
Jaki według Was antywirus jest najlpeszy??
Jaki polecalibyście do Win Xp Pro??
Jaki polecalibyście do Win Xp Pro??
Odpowiedzi: 10
Jest wręcz super. :!:
Zaznajamiałem się z McAfee Internet Security 5 i stwierdziłem,źe ma on więcej funkcji niź Norton Internet Security.
Po prostu – i NAV i McAfee VS 7 Pro to światowa czołówka :!:
Napewno wolałbym McAfee od AntiViren Kit 12 Pro["króla antywirusów" jak go zwą na www.gdata.com.pl :mrgreen: :mrgreen: ]
Dzięki za zmniejszenie miejsca na Forum,pozdrawiam. :D
:D
Zaznajamiałem się z McAfee Internet Security 5 i stwierdziłem,źe ma on więcej funkcji niź Norton Internet Security.
Po prostu – i NAV i McAfee VS 7 Pro to światowa czołówka :!:
Napewno wolałbym McAfee od AntiViren Kit 12 Pro["króla antywirusów" jak go zwą na www.gdata.com.pl :mrgreen: :mrgreen: ]
Dzięki za zmniejszenie miejsca na Forum,pozdrawiam. :D
:D
A co tire powiesz na temat McAfee 7 ??
Tomekk:E tam, dla mnie MKS_VIR jest dobry tylko do dialerów, ja mam sieciówke więc jest mi on juź niepotrzebny, sam z doświadczenia polecam McAfee
Zupełnie się z tobą nie zgodzę.MkS_vir,to jeden z najlepszych av w Europie Środkowej i do tego skuteczny.Odsetek "wpadek" NAV wynosi 0.8% a MkS tylko 1,01%.Róźnica niewielka,a kaliber programów jest róźny. :D
Poza tym,sorry,mam do ciebie prośbę.Ułuź swoje dane komputera w pozycji poziomej[jest pion] a zaoszczędzisz nam miejsca na Forum. :D
Pozdrawiam 8)
E tam, dla mnie MKS_VIR jest dobry tylko do dialerów, ja mam sieciówke więc jest mi on juź niepotrzebny, sam z doświadczenia polecam McAfee
Osobiście uźywam MKS Vir 2003 i moge z pełnym sumieniem go poleci.
"Będąc produktem polskim mks_vir najszybciej reaguje na zagroźenia pojawiające się w naszym kraju, często nie pojawiające się gdzie indziej na świecie."
"Będąc produktem polskim mks_vir najszybciej reaguje na zagroźenia pojawiające się w naszym kraju, często nie pojawiające się gdzie indziej na świecie."
Teź bym ci radził wybrać nortona.Dobry wybór :wink: :wink: :wink:
stawiam źe nortona :D
Hi,
I co wybrałeś :?:
8)
I co wybrałeś :?:
8)
PgX:looknij do http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5927 :wink:
Dzięki trochę to zagmatwane, ale się przydało.
looknij do http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5927 :wink:
Strona 1 / 1