Jakaś wielka lipa!!! Pomocy!!!
Cze!!
Mam winXP i mam duzy problem z grami, starsze typu colin 2, fifa jakas starsza czy nhl, red alert2 chodzą na luziku, a nowsze jak rainbow six–raven shield , fifa2003 czy C&C generals niestety nie!! po jakis 5–10 sec od czasu zaczecia misji wywala do windowsa w wiekszosci przypadków bez zadnego komunikatu, w raven shieldzie wyskakuje tylko jakies okno. Co mam robic? przeinstalowywalem juz system, stery do grafiki i lipa! PLEASE HELP!!:)
Pozdrawiam
Mam winXP i mam duzy problem z grami, starsze typu colin 2, fifa jakas starsza czy nhl, red alert2 chodzą na luziku, a nowsze jak rainbow six–raven shield , fifa2003 czy C&C generals niestety nie!! po jakis 5–10 sec od czasu zaczecia misji wywala do windowsa w wiekszosci przypadków bez zadnego komunikatu, w raven shieldzie wyskakuje tylko jakies okno. Co mam robic? przeinstalowywalem juz system, stery do grafiki i lipa! PLEASE HELP!!:)
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 20
stahumir:Tomekk:Skombinuj od kumpli.
Ha! Gdyby tylko ktorykolwiek to mial...
Giełda :?:
Tomekk:Skombinuj od kumpli.
Ha! Gdyby tylko ktorykolwiek to mial...
brtx:Ale DX 90 czy 90a ?? Ja polecam ten ostatni.
Racja dx9a niczemu nie szkodzi (wbrew opiniom części ludzi) a sporo poprawia wydajność 3d
brtx:W bardzo wielu przypadkach – jak umarłemu kadzidlo.
Racja , na niektórych konfigach sp1 strasznie obciąźa kompa.
Większość ludzi sobie go chwali ( i chwała im ),lecz fakt faktem źe czasami są z nim problemy.
tire:SP 1 nie pomaga piratom.Jest na to opis.
Hehe opis nawet był na tym forum :D ,ale przed zmianą regulaminu :wink:
A w kwestji Fije.
Tak to juź z mx, czy to gf2mx czy gf4mx ,trzeba sprawdzić kilkanaście sterowników zanim trafi się na ten właściwy.
stahumir:Glupie pytanko: kto nagra mi Raven Shield za darmo? Wyslalbym mu tylko czyste plytki :D
Buahahahahahahaha
Mam tą gierke, ale jakoś nie chce mi się wysyłać pocztą.
Skombinuj od kumpli.
Pozdrówki
Glupie pytanko: kto nagra mi Raven Shield za darmo? Wyslalbym mu tylko czyste plytki :D
cineksa proszę o bardziej konstruktywne i na temat wypowiedzi.
Jeźeli juź jesteśmy przy tym temacie to chciałbym opowiedzieć o tym jak to jest w naszym kraju z materiałami underground–owymi. Weźmy np.hacking– pełnos tron ale wszystko opisane powierzchownie, bez zamieszczania szczegółowych instrukcji, programy najczęściej nie są do ściągnięcia, gdyź pojawia nam się błąd np. nr.404 i tak dalej i tak dalej, oczywiście istnieją strony na których moźemy się wiele dowiedzieć i "doedukować" w naszej pięknej dziedzinie ale są to wyjątki. Taka mała rzecz mnie intryguje, będąc sobie w ubiegłą sobotę w super markecie "Pio.... i Pa..." znajduję taką gazetkę z duźym napisem HACKING, była zamieszczona płytka, ok 100 stron w gazecie, wiele prydatnych informacji, ALE ceny z 0% wat wynosi 29.90!!!!!!!!!!! 29.90!!!!!!!!!!!! Więc krótko mówiąc "Jal zapłacisz to się dowiesz"
Pozdrawiam :D
[Post został zmoderowany.Tire]
Pozdrawiam :D
[Post został zmoderowany.Tire]
SP 1 nie pomaga piratom.Jest na to opis.
Very funny, realy very funny, ale ten się smieje kto się śmieje ostatni.
Kaźda zbrodnia modelatora będzie pomszczona, bez domysłów. :twisted: :P
Kaźda zbrodnia modelatora będzie pomszczona, bez domysłów. :twisted: :P
W bardzo wielu przypadkach – jak umarłemu kadzidlo.
R3sp3ct.
R3sp3ct.
Ludzie, instalujcie sobie service packi to w bardzo wielu przypadkach pomaga :!: :!: :!: :!: :!: :!:
spoko – luz. fajnie ze moglismy pomoc.
lezio – zapodaj linka do memtesta.
Pozdrwaiam.
lezio – zapodaj linka do memtesta.
Pozdrwaiam.
dzieki wielkie zmienilem stery na te 30.82 i smiga:)
A moźe pomoźe 28.32 do tego gf mx 2? A moźe ram uszkodzony, przeskanuj programem memtest :)
mam 90, wlasnie zciagam sp1 i poszukam 90a. Dzieki za pomoc, zobaczymy czy cos z tego bedzie
Ale DX 90 czy 90a ?? Ja polecam ten ostatni.
Stery, duzo sterow... www.nvidia.com.pl
Nie mam zielonego pojecia czemu te gry nie chodza...
Po uruchomieniu jakies niedzialajacej gry looknij na Panel Sterowania > Narzedzia administarcyjne > Podglad Zdarzen (Aplikacje). Moze tam cos pisze.
PS Jak czegos zapomiales dopisac do postu uzywaj opcji "Zmien" i dopisuj .
Stery, duzo sterow... www.nvidia.com.pl
Nie mam zielonego pojecia czemu te gry nie chodza...
Po uruchomieniu jakies niedzialajacej gry looknij na Panel Sterowania > Narzedzia administarcyjne > Podglad Zdarzen (Aplikacje). Moze tam cos pisze.
PS Jak czegos zapomiales dopisac do postu uzywaj opcji "Zmien" i dopisuj .
ale podejrzewasz jakis problem z softem?? czy raczej cos ze sprzetem cos sie zwaliło??
DX 90 mam zainstalowane stery 40.72 tez instalowałem i lipa, te 30.82 to nie mam , skad mam je wziąźć?? sp1 tez nie mam
Zalatwmy to na forum, moze ktos kiedys bedzie mial podobny problem.
Najpierw zaczalby od zainstalowania DX 90a, pozniej stery do grafiki z numerkiem 40.72, lub nawet nizej 30.82.
W ostatecznosci wrzuc SP1 – z mozliwoscia deinstalacji.
Najpierw zaczalby od zainstalowania DX 90a, pozniej stery do grafiki z numerkiem 40.72, lub nawet nizej 30.82.
W ostatecznosci wrzuc SP1 – z mozliwoscia deinstalacji.
nie!
jak chcesz to mozemy na gg pogadac moj nr to 1234617
jak chcesz to mozemy na gg pogadac moj nr to 1234617