jaka roźnica pomiedzy sp2 dla IT a dla osob prywatnych

witam czy moglby mi ktos wyjasnic jaka jest roznica pomiedzy sp2 dla IT a DLA OSOB PRYWATNYCH

Odpowiedzi: 7

ok dzieki za pomoc wszystkim moj problem zostal rozwiazany wyglada ze oplacaa sie zainstalowac sp2 dla IT i Developerów u mnie przynajmniej system stał sie poprostu niezawodny w 100 procentach
Przemysław Zawadzki
Dodano
20.09.2004 19:51:28
Witam!

Mi sie zdaje, ze nic sie nie stanie bo ten dla IT to po prostu pelna wersja SP2...
Najlepiej zintegrowac ja z instalka i wypalic jako plyte startowa, ale mozna rowniez instalowac na juz istniejacym systemie.

Ludziom chodzi o to, ze przez WU sciagasz tylko niezbedne dla Twojego komputera poprawki (niezbedne zdaniem WU) a tutaj instalujesz wszystkie i te niezbedne i te zbedne – ot taka roznica.
DonWuja
Dodano
16.09.2004 21:13:04
prosilbym aby ktos to jasniej wytlumaczyl poniewaz nikt jak do tej pory nie podal szczegolow co moze sie pogorszyc lub co mozna stracic poprzez sp2 dla IT lub czy moze mozna cos zyskac, dokladniej chodzi mi o to aby ktos przedstawil jakies szczegoly dotyczace sprawnosci pomiedzy sp2 dla IT w komputerze domowym podlaczonym do internetu o predkosci 2 mbit dsl (arcor – www.arcor.de link niedziala trzeba wpisac recznie) a taka samom konfiguracja tylko z sp2 dla osob prywatnych (uzytkownikow domowych) prosilbym o pomoc poniewaz gnebi mnie ten temat okropnie poniewaz zainstalowalem sp2 dla IT i jak narazie widze tylko zalety wszystko jest sprawniejsze i szybsze.
Przemysław Zawadzki
Dodano
16.09.2004 20:20:25
:arrow: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=21171
McScr@by
Dodano
16.09.2004 01:21:33
Nie ponaglaj, jak ktoś będzie wiedział, to Ci odpisze. 8)

Dla IT ma chyba więcej opcji, funkcji.

BTW czy SP dla osób proywtnych juź wyszedł?
boczi
Dodano
15.09.2004 20:02:30
no wlasnie u mnie tez niewyswietla juz proffessional tylko samow windows xp czy moze ktos zna jeszcze jakies roznice pomiedzy tymi dwoma service packami
Przemysław Zawadzki
Dodano
15.09.2004 13:36:29
wg mnie nie pa prawie zadnej... ale u mnie po zainstalowaniu sp2 ekran bootujacy nie wyswietla juz typu systemu "professional" tylko samo windows xp :P:D :)
Kaworu
Dodano
15.09.2004 11:13:06
Przemysław Zawadzki
Dodano:
15.09.2004 10:56:35
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1