Jaką przeglądarkę internetową wybrać?
Jaką przeglądarkę internetową wybrać, która jest najszybsza? I jaki wybra ć program pocztowy?
Z góry dzięki :)
Z góry dzięki :)
Odpowiedzi: 11
Ja mam Operę, a jako dodatkową – Mozillę Firebird.
A program pocztowy to chyba The Bat (chociaź nie uźywam źadnego) :D
A program pocztowy to chyba The Bat (chociaź nie uźywam źadnego) :D
A dla mnie najlepszy zsetaw to IE + najkładka MYIE albo Avant oraz Outlook Express(ewentualnie The Bat który tez jest rewelacyjny). :)
wins:znajduje sie porownanie wielkiej trojcy.
Tak ja wins napisał , a kwestia wyboru IMO to juz indiwidualne podejście. Uwaźam źe nie ma najlepsza najgorsza, – kaźdy producent się stara by jego była najczęściej uźywana.
Ja uźywam Avant Browser kiedyś nakłądki Myie i w pełni mnie jej praca satysfakcjonuje.
Tu znajduje sie porownanie wielkiej trojcy.
Ja odkąd mam net siadziałem na IE...dopuki mnie niezdenerwował... siadłem na Operę ( niechętnie zmieniam na coś nowego :lol: ) i odrazu mi się spodobała. Faktycznie jest szybsza od IE i ma ciekawe funkcje.
Takźe jakbym miał polecić to właśnie Operę :wink:
Takźe jakbym miał polecić to właśnie Operę :wink:
MS:Opera (Jest o wiele praktyczniejsza i szybsza od IE) A z programów pocztowych polecam "The Bat" (mały, lekki i funkcjonalny)
Zgadzam się z Tobą! Ten zestawik jest najlepszym rozwiązaniem!
Uzywam OPERA 7.2 i polecam. Jestem bardzo zadowolony z Opery, niestety niektore strony jestem zmuszony otwierac IE.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Opera (Jest o wiele praktyczniejsza i szybsza od IE) A z programów pocztowych polecam "The Bat" (mały, lekki i funkcjonalny)
Opera, ma wiele ciekawych rozwiazan i jest duzo szybsza od IE.
ja mam opere (jaka jest to jest ale jest lepsza od IE. mozilli nie miałem– moźe wypróbuje)
Moim zdaniem dobrą przeglądarką jest Mozilla 1.6, ona ma juz wbudowanego klienta pocztowego ale ja uzywam OEx.Mozilla ma teź duźo dadatkowych funkcji takich jak blokada pop–upa.
Więcjej informacji na http://mozillapl.org/
Więcjej informacji na http://mozillapl.org/
Strona 1 / 1