jaka plyta pod athlona
potrzebuje jakas plyte pod athlona 1600+,zastana wialem sie nad msi266a
Odpowiedzi: 9
Do kojot!!!
Miałem ECS K7S5A i stanowczo go nie polecam!!!!
Zawiesza kompa kiedy procek jest obciąźany np.: gry 3d.
Po wymianie plyty na Asusa A7V133 problemy zniknęły mimo iź ta płyta nie jest najnowsza ale jest bardzo wydajna i stabilna z najnowszym Abitem KG7R przegrywa tylko w teście ramu (abit – ddram, asus – sdram)
To są moje przekonania podzielam zdanie DaMiana i polecam płytkę AsusA7V266 lub AbitKG7R albo coś z MSI.
Niektórzy są bardzo zdowoleni z wyźej wymienionego ECS–a dlatego zaznaczam, źe swoją opinie wyraźałem wyłącznie na podstawie swoich doświadczeń. Uźytkownicy ECS–a K7S5A nie czujcie się uraźeni!!!
Miałem ECS K7S5A i stanowczo go nie polecam!!!!
Zawiesza kompa kiedy procek jest obciąźany np.: gry 3d.
Po wymianie plyty na Asusa A7V133 problemy zniknęły mimo iź ta płyta nie jest najnowsza ale jest bardzo wydajna i stabilna z najnowszym Abitem KG7R przegrywa tylko w teście ramu (abit – ddram, asus – sdram)
To są moje przekonania podzielam zdanie DaMiana i polecam płytkę AsusA7V266 lub AbitKG7R albo coś z MSI.
Niektórzy są bardzo zdowoleni z wyźej wymienionego ECS–a dlatego zaznaczam, źe swoją opinie wyraźałem wyłącznie na podstawie swoich doświadczeń. Uźytkownicy ECS–a K7S5A nie czujcie się uraźeni!!!
"panie" re
Tylko na tyle cię stać.
Jak jestes taki dobry to moźe uzasadnisz swoją wypowiedź!?
Zobaczymy jaki z ciebie znawca
Mimo to pozdrawiam tych którzy uźywają AMD jak i tych którzy uzywają Intela
Tylko na tyle cię stać.
Jak jestes taki dobry to moźe uzasadnisz swoją wypowiedź!?
Zobaczymy jaki z ciebie znawca
Mimo to pozdrawiam tych którzy uźywają AMD jak i tych którzy uzywają Intela
Athlon tp gówno,.
Epox 8k7a+
dziekki za krotkie uzasadnienie :)
Msi moze byc, poza tym Asus i Abit
jakies krotkie uzasadnienie
Asus A7V266–E !!!!
ECS