jaka karta muzyczna?
witam. chce kupic zestaw głosników 5.1, ale źeby to jakos fajnie grało, potrzebuje dobrej karty. narazie mam starego Sound Blaster live! sprzed 4 lat ;) co mozecie poradzic, zeby karta była jak najtansza (jaka cena?) i miała funkcje EAX?
Odpowiedzi: 5
Masz suba bez wzmacniacza czy bez zwotnicy tylko? Jesli bez wzmacniacza to nie warto bez tego podlaczac to do karty dzwiekowej. O kartach z dedykowanym wyjsciem na subwoofer nie slyszalem.
Cze wszystkim. Ja mam taki sam problem. Mam 4 kolumny i jeden Subwoofer i chciałem kupic jakas karte muzyczna! Nie chodzi mi zeby była 5.1 czy tam iles, tylko zeby miała wyjscie na Subwoofer, bo nie mam zwrotnicy. Czy sa takie karty jakie byscie polecili w sensownej cenie? Pzdr.
Jak to Value to to jest to karta 4.1. Polecam tak jak kolega wyzej Sound Blaster Live 5.1 ewentualnie troche drozsza Audigy 1
dokladnej wersji ci nie powiem, bo nie mam pudelka, ale na CD pisze SOUND BLASTER LIVE! SERIES VALUE (WDM) karta jest z 2000/2001 roku
Pozostań przy Sound Blaster Live i nie kupuj kart SB Audigy... no chyba, źe ze starej serii.
Wystrzegaj się wszelkich wersji typu LS itp.
Za bardzo tanią cenę nie dostaniesz super sprzętu, a ten Live moźe być na prawdę bardzo dobry ;) (podaj wersje live–a.. bo moźesz mieć 1024 Player, 5.1, 5.1 Digital itp.)
Wystrzegaj się wszelkich wersji typu LS itp.
Za bardzo tanią cenę nie dostaniesz super sprzętu, a ten Live moźe być na prawdę bardzo dobry ;) (podaj wersje live–a.. bo moźesz mieć 1024 Player, 5.1, 5.1 Digital itp.)
Strona 1 / 1
mam wzmacniacz i brakuje mi tylko zwrotnicy! Słuszałem o kartach 5.1, czy one nie maja tej 'jedynki' na subwoofer?<br>