Jaka karta do mego kompa ?
Mam kompa z celeronem 466 Mhz ,256 MB ramu,grafika zintegrowana.Wszystko w sterej obudowie AT.Mam problem z płynnościa grafiki zalezy mi na niej bo grywam online w CAROM 3D.Zadałem juź pytanie na forum ale na razie brak odpowiedzi.W międzyczasie wyczytałem ,źe mozna do mego staruszka dokupić kartę graficzną np: na Allegro (uzywaną).Ale nie mam pojęcia co by do mojego zestawu pasowało.Wiem tyle źe jest wolne miejsce na CPI.Prosze o pomoc jak sie do tego kupowania przygotowac.Chodzi mi o to aby chociaz troche polepszyć płynnośc grafiki 3D.Chyba,źe jest to niemozliwe.Przy okazji zagladalem do biosu (AWARD).Na zakładce Bios Features Setup–pozycja CPU INTERNAL CORE SPEED jest wartość 266 Mhz.Czy zmiana tej wartosci na większa (a jest taka moźliwośc)coś pomoźe ,czy lepiej tego nie ruszać ?.
Odpowiedzi: 3
Widzę, źe aktualizacja Cię nie zadowoliła :lol: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=27881&view=next
Kup okazyjnie za grosze jakąś z serii GF440 na AGP. I nie zapomnij zablokować w Biosie karty zintegrowanej po zamontowaniu nowej.
Kup okazyjnie za grosze jakąś z serii GF440 na AGP. I nie zapomnij zablokować w Biosie karty zintegrowanej po zamontowaniu nowej.
Tak posiada AGP.Płyta( MS 7101C).sh@dow:A jaką masz płytę główną, czy posiada AGP?
A jaką masz płytę główną, czy posiada AGP?
Strona 1 / 1