jaka gre FPP?
poradzcie mi jaka kupic gre FPP?
chodzi mi o gre FPP na misje a nie na boty jak np Q3!
jaka wg was najlepsza? (zeby byla w miare nowa)
z gory dzieki za pomoc :)
chodzi mi o gre FPP na misje a nie na boty jak np Q3!
jaka wg was najlepsza? (zeby byla w miare nowa)
z gory dzieki za pomoc :)
Odpowiedzi: 16
zdecydowanie doom 3 i far cry ;/
Lenko:Ja polecam bloodrayne 2 :}
czytasz w ogole tematy postow ??? On poszukuje jakiesj gry FPP, a BloodRayne 2 jest gra TPP...
Ja polecam bloodrayne 2 :}
Call of Duty 2 wyjdzie pod koniec roku. Póki co najlepszą grą fpp o 2 wojnie swiatowej jest pierwsza czesc Call of Duty oraz rewelacyjny dodatek do tej gry United Offensive.
mam Radeona 9600 128MB...
najlepiej zeby ta giera byla osadzona w 2 wojnie swiatowej.
mi sie spodobal Call of Duty 2 ale czy to juz wyszlo?
najlepiej zeby ta giera byla osadzona w 2 wojnie swiatowej.
mi sie spodobal Call of Duty 2 ale czy to juz wyszlo?
W tej chwili najlepsza gra FPP to zdecydownie Far Cry (duźa nieliniowośc akcji, niesamowite SI przeciwników, otwarte przestrzenie, bajeczne scenerie). Half Life 2 na drugim miejscu bym chyba postawił.
czy pójdzie, to, jak mawiał rasputin, zaleźy. głównie od karty graficznej. ale jesli na tym samym poziomie, to co najmniej powinno.
dzieki za odp.
mam AMD Sempron 2400 i 512MB
pojdzie wszystko? :)
mam AMD Sempron 2400 i 512MB
pojdzie wszystko? :)
Mnie sie bardzo podobal Far Cry :) zaleta–to gra dluga jak na strzelanke, tylko RAMu potrzebuje zeby plynnie chodzic..
A zaraz po tym jak skończysz HL2 (Teź polecam) to kupuj F.E.A.R oraz Call of Duty 2. Obie gry miaźdźą.
Ja takźe Polecam Hlaf–Life 2
Grałem w Far Cry i Doom 3 i Half – life moim zdaniem jest najlepszy spośród w/w gier
Polecam !
Ale Bf1942 tez wymiata ... zwłaszcza jak sie z kumplami gra na necie i jeszcze przez TSa Gada ... Miodzio :D
Grałem w Far Cry i Doom 3 i Half – life moim zdaniem jest najlepszy spośród w/w gier
Polecam !
Ale Bf1942 tez wymiata ... zwłaszcza jak sie z kumplami gra na necie i jeszcze przez TSa Gada ... Miodzio :D
Ja takźe Polecam Hlaf–Life 2
Polecam !
Polecam !
jeśli weźmie grafike i wszystko na low to pójdzie .Ja teź polecam HL2 ,a przy okazji counter–strike source ,który jest razem z ORYGINALNYM hl2 :)
Halflife 2 wciąga naprawde
Halflife 2 wciąga naprawde
Battlefield to typowa gra on–line multiplayer, Return to Castle Wolfenstein to juź nieco leciwa gierka takźe na gre w pojedynke. Napisz jaki masz sprzęt, ja polecam Half Life 2, ale nie wiem co masz i czy ta gra "uciągnie" na twoim komputerze.
a moze jakas inna?
np Battlefield Vietnam czy Return to Castle Wolfenstein?
chociaz nie wiem czy te 2 gry sa na misje czy na boty :)
ale moze ktos wie?:)
np Battlefield Vietnam czy Return to Castle Wolfenstein?
chociaz nie wiem czy te 2 gry sa na misje czy na boty :)
ale moze ktos wie?:)
Moźe gra pt. Project Snowblind. Bardzo fajna gierka która wyszła nie dawno. Gra ma bardzo fajny klimat ( i strasznie wciąga ), akcja dzieje się w przyszłości. Tylko ma jeden minus bardzo krótka.
Strona 1 / 1