Jaka aplikacja chce mnie łączyć z internetem ?

No właśnie. Jak to sprawdzić ? Bo średnio co 5 min wyskakuje mi okno do łączenia z internetem ( nie mam stałego łącza). Nainstalowano mi tu jakiegoś szajsu. Powyinstalowywałem to ale wciąź coś namiętnie chce się wydostać na zewnątrz. W menadźerze zadań nie ma źadnej aplikacji a nie wiem które procesy są za co odpowiedzialne. Proszę o pomoc bo w archiwum nie udało mi się znaleźć odpowiedzi.

Odpowiedzi: 3

Dziękuję bardzo za pomoc. HijackThis pomógł :D Wprawdzie nie wiem który program mi bruździł ale po usunięciu wszystkich nieznanych nazw – problem znikł. No i system teź się odpalił :lol: Jeszcze raz, dzięki
szymone
Dodano
03.06.2004 23:17:32
wykorzystaj programy stąd http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=14198 , zwłaszcza hijack This sciągnij i jak nie rozwiąźesz sprawy to wyświetl to co program pokaźe
Anonymous
Dodano
02.06.2004 13:45:29
Do tego mks–a to bym podchodizł z pewną ostroźnością – nie jest to typowy program do szukania robaków innych niź wirusy, a tym samym moźe przeoczyć sprawcę.
Popatrz w archiwum na topiki z dialerem w tytule – powinieneś tam znaleźć programy skanujące pod takim kątem.
Ewentualnie wrzuć screena z menagera zadań – zakładka procesy – pewnie coś będzie widać.
Rebe
Dodano
02.06.2004 13:32:01
szymone
Dodano:
02.06.2004 13:14:19
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1