Jak ?????
Jak mozna jeszcze chronić kompa, co zainstalować???
Ja mam Spybot – Search & Destroy,Ad–Aware SE Personal i avast! Antivirus.Chodzi mo o jakis program który bedzie działa całyczas gdy komp jest włonczony
Ja mam Spybot – Search & Destroy,Ad–Aware SE Personal i avast! Antivirus.Chodzi mo o jakis program który bedzie działa całyczas gdy komp jest włonczony
Odpowiedzi: 6
Nie ma – to beta i dlatego są pewne niedogodności uźywania,ale warto choćby dla porównania go sprawdzić.
Jakoś niegdy nie darzyłem naboźeństwem Ad–Aware – wolałem SpyBota – więc nie bede się wypowiadał na temat "lepszości".
Jakoś niegdy nie darzyłem naboźeństwem Ad–Aware – wolałem SpyBota – więc nie bede się wypowiadał na temat "lepszości".
OK
Sorki nie znałem tego programu.
Jest dotego spolszczenie????
Jest lepszy od Ad–Aware SE Personal!!!!
Sorki nie znałem tego programu.
Jest dotego spolszczenie????
Jest lepszy od Ad–Aware SE Personal!!!!
Bobi:Zresztą o programach do ochrony Windowsa tyle juź zostalo napisane.
...., źe komu by się chciało to czytać, jezeli moze sobie temat załoźyć.
Under – tak sobie podedukowałem z Twojego pytania o MS AS i Avasta i wyszło mi ,źe choćbyś zainstalował parędziesiąt progrmaow to i tak efekt by był marny, bo nie iwedziąłbyś ktorego do ochrony przed czymś uźyć.
Naprawdę tak trudno sięgnąć do googli i przeczytać co to za progrma ktoś Ci wskazał?
Pierwsze ostrzeźenie za nazwe tematu a drugie za floodowanie.
MS Antispyware nie ma co porównywac z Avastem bo to inne programy mające róźne zastosowania. Zresztą o programach do ochrony Windowsa tyle juź zostalo napisane.
MS Antispyware nie ma co porównywac z Avastem bo to inne programy mające róźne zastosowania. Zresztą o programach do ochrony Windowsa tyle juź zostalo napisane.
Rebe:MS AntiSpyware np.
Jakoś o FireWallu nic nie napisałes.
Lepszy od avast! Antivirus?????
MS AntiSpyware np.
Strona 1 / 1