jak zrobic zeby.....
siemka
slyszalem ze mozna tak zrobic ze np ja podlacze sie do czyjegos dysku i moglbym sciagac od niego to co on tam ma i odwrotnie ze ta osoba podlaczy sie do mojego dysku jak to zrobic? prosze wytlumaczcie bo jestem w tym ciemny;/
slyszalem ze mozna tak zrobic ze np ja podlacze sie do czyjegos dysku i moglbym sciagac od niego to co on tam ma i odwrotnie ze ta osoba podlaczy sie do mojego dysku jak to zrobic? prosze wytlumaczcie bo jestem w tym ciemny;/
Odpowiedzi: 7
Tylko ze odleglosc nie ma najmniejszego znaczenia. Pierwszorzedne znaczenie ma tu jedynie to, czy komputery sa podlaczone bezposrednio do internetu. A jesli juz nie przez zwykle udostepnienie, to przynajmniej serwer FTP mozna zainstalowac na jednym komputerze.lukaszm:tylko ze ta osoba ktorej chce udostepnic mieszka 200km ode mnie
nie chce mi sie przepisywać ani koopiować
wejdz do forum o wszystkim i kliknij na temat o Jak umieszcic strone web w internecie
wejdz do forum o wszystkim i kliknij na temat o Jak umieszcic strone web w internecie
gusioo ja poprostu jak czytam niektóre posty to mi się mózg lasuje i dlatego czasami sprawiam wraźenie sprawnego inaczej.
lukaszm odległość ma prawie źadny wpływ na prędkość przesyłu między wami, waźne jest jaką macie przepustowość waszych łączy. Ile danych chcesz przekazać ??
lukaszm odległość ma prawie źadny wpływ na prędkość przesyłu między wami, waźne jest jaką macie przepustowość waszych łączy. Ile danych chcesz przekazać ??
tylko ze ta osoba ktorej chce udostepnic mieszka 200km ode mnie;p znacie moze jakis serwer ktory nie ma ograniczen i w miare duza pojemnosc za darmo ?
albo zajrzyj tu:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=27775
pzdr
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=27775
pzdr
Mapowanie dysku ... poczytaj w pomocy systemu.
Udostępnianie plików i drukarek .. rózwnieź pomoc systemowa sie kłania.
@spiderko – nie udawaj źes taki nie kumaty ;)
Udostępnianie plików i drukarek .. rózwnieź pomoc systemowa sie kłania.
@spiderko – nie udawaj źes taki nie kumaty ;)
Chodzi o przyjście do kogoś i wpięcie swojego dysku do jego kompa :?: Czy jak ? :roll:
Strona 1 / 1