Jak zrobic z gownianego milleniuma garazowega wersje wina xp
Jesli chcesz przerobic badziewnego millenium w celu sprzedawania go na bazarze np z kartoflami lub aby podqrwic nielubianego sasiada lub innego lamera
1.bierzesz instalke millenium shit–a
2.dokladasz do niej 2 kilo nakladek i poprawek kture jak zwykle niczego nie poprawiaja ale poprawki i uaktualnienia zgodnie z polityka microsoftu tez zbyc trza
3.dodajesz odpowiedni program zeby widzial ntfs
4.dodajesz xpkowe ikonki zeby wygladal jak xp
5.W celu rozpoczecia seryjnej produkci przygotowujesz odpowiednio duzy garaz w celu zmieszczenia odpowiednio wielu kopii twojego pseudo–xp
6.Jedziesz na targi warzywne w celu zbycia pseudo–xp ka,(sprzedaz wylacznie pod lada na odpowiednie haslo wypowiedziane przez klienta, lub jako super okazja proponujesz go sasiadowi/koledze/lamerowi za 5–10 zlotych.
Jesli pragniesz stac sie ,,szczesliwym" posiadaczem pseudo–xp
1.Idziesz na bezar (np z kartoflami)
2.Kupujesz cdrom z niby xp za 5–10 zeta
3.Instalujesz (jak sie da to juz jest sukces)
4.Płaczesz bo nic ci nie chodzi wszystko sie wiesza i wyglada tylko jak xp a wcale nim nie jest
5.zostajesz stalym klientem psychologa i leczysz swoja chroniczna nerwice
1.bierzesz instalke millenium shit–a
2.dokladasz do niej 2 kilo nakladek i poprawek kture jak zwykle niczego nie poprawiaja ale poprawki i uaktualnienia zgodnie z polityka microsoftu tez zbyc trza
3.dodajesz odpowiedni program zeby widzial ntfs
4.dodajesz xpkowe ikonki zeby wygladal jak xp
5.W celu rozpoczecia seryjnej produkci przygotowujesz odpowiednio duzy garaz w celu zmieszczenia odpowiednio wielu kopii twojego pseudo–xp
6.Jedziesz na targi warzywne w celu zbycia pseudo–xp ka,(sprzedaz wylacznie pod lada na odpowiednie haslo wypowiedziane przez klienta, lub jako super okazja proponujesz go sasiadowi/koledze/lamerowi za 5–10 zlotych.
Jesli pragniesz stac sie ,,szczesliwym" posiadaczem pseudo–xp
1.Idziesz na bezar (np z kartoflami)
2.Kupujesz cdrom z niby xp za 5–10 zeta
3.Instalujesz (jak sie da to juz jest sukces)
4.Płaczesz bo nic ci nie chodzi wszystko sie wiesza i wyglada tylko jak xp a wcale nim nie jest
5.zostajesz stalym klientem psychologa i leczysz swoja chroniczna nerwice
Odpowiedzi: 20
ja tam zaprosze jakies fajne dupy z domu starcow :D
Wujek Arafat teź będzie. A takźe ciocia Husajn z atomową bombą. Będzie wybuchowa balanga. Nie wpuścimu tylko Busha bo to cham z wioski. :lol: :lol: :lol:
Wujek Arafat teź będzie. A takźe ciocia Husajn z atomową bombą. Będzie wybuchowa balanga. Nie wpuścimu tylko Busha bo to cham z wioski. :lol: :lol: :lol:
Na widok Leppera bierze nie jasna cholera ale ja se po znajomościach z Ben ladenem (z forum) pojade do was i będzie taniec połamaniec :lol: :lol: :lol: :lol:
Na widok Leppera bierze nie jasna cholera ale ja se po znajomościach z Ben ladenem (z forum) pojade do was i będzie taniec połamaniec :lol: :lol: :lol: :lol:
A ja skoluje Lepera zeby zrobil blokade przed pacyfictami przeciwnymi najnowszym rozwiazaniom systemow operacyjnych!!
Będziemy zaszczyceni tą wizytą. :D
Slay3r :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i Menelutor ja moga zaprosić billa na uroczyste przecięcie wstąźki :mrgreen:
moźna juź składać zamówienia :lol:
O to się nie martw u mnie pod domem jest jeden a drugi stoi na podwórku (typowy blaszak). Tak więc mamy miejsce na rozpoczącie nielegalnej działalności gospodarczej. Myślę źe nasze wyroby najlepiej przyjmą się na wschodzie a odemnie to nie daleko 25 km do granicy.
ale pozostaje nam najbardziej kosztowna inwestycja w tym wszystkim ......... garaz!!
Menelutor wchodzisz w spółke ja teź mam maszynkę do bimbru, będziem bogate zobaczysz jak sprzedamy wszystkie garaźowe wersje.
no tak. I tak linux jest najlepszy :D
Windowsa ME raczej nie moźna nazwać systemem operacyjnym. Dlatego nikt o nim dobrego slowa nigdy nie powiedzial
No widzisz nareszcie zrozumiałeś:)
a jak se jebne windowblinds np. w ME to tez bede mial garazowa??? Wooooooooooow jakie to fajne ............ zapieprzam do piwnicy po maszyne do bimbru i przerobie ja na wytłaczarke do plyt i bede sprzedawal plytki na kurzym targu !! je je je!! :D :D :D :D :D :D :D
Poprawka – gataźowe to takie które wyglądają tylko jak oryginalna a w rzeczywistości poza wygladem nie mają nic wspólnego z oryginalem co w normalnym piracie nie wystepuje
Lindows to garaźowy Windows
Lindows to garaźowy Windows
do drymek:
a skad masz pirackie wersje?
pozdroofki
a skad masz pirackie wersje?
pozdroofki
boshe ..... na co komu takie "instruckje""?????
Garazowe macie na mysli piraty? Ja nie mam nic przeciwko uzywaniu piratow... ale uzywaniu a nie sprzedawaiu! Osobiscie staram sie uzywac Linuxa (choc nie zawsze wychodzi), a jesli go nie uzywam – to niestety dla windowz programy sa drogie ... Wszystko jest ok dopuki nikt nie zaczyna zarabiac na czyims softwarze