Jak zrobić przeźroczystke okienka?????
Jak zrobić przeźroczyte okienka?? :?:
Odpowiedzi: 11
Później (napewno jeszcze dzisiaj) wyślę swoje detonatory na swoje konto www i wyślę ci linka na PW.
Dzięki Slay. Skórki znalazłem, a sterów nie dam rady z tego linka ściągnąć bo korzystam z netu tylko w pracy i mi tu porty FTP poblokowali :evil: Jakbyś podał jakiego innego linka to byłbym wdzięczny :D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzięki bardzo!!to działa!!!buahahahaha :twisted: [/img]
1. Sterowniki mam 41.04 od Gainwarda (mam kartę tego producenta, ale na innych powinno teź chodzić) ze strony www.nvidia.pl dokładnie tu: http://www.nvidia.com.pl/cgi–bin/get.pl?ftp://ftp.nvidia.pl/pub/Drivery/Gainward/w2k–4104.exe&
2. Po skórki dla windows zaglądnij tutaj
2. Po skórki dla windows zaglądnij tutaj
Acha, jeszcze jedno. Nawet po instalacji sterowników z dopiskiem WHQL wszystko się rozpieprzyło, a podczas instalacji wyskakiwał komunikat, źe sterowniki nie przeszły testu zgodności z systemem XP (czy coś w tym stylu) i pytało czy chce kontynuować. potwierdziłem, źe tak i koniec. Po restarcie kompa było to o czym pisałem juz wcześniej
Witam!
Mam pytanie do Ciebie Slay:
Po pierwsze:Jakie masz detonatory grafiki i skąd je wziąłeś? Moja karta to: Gforce2 Ti 64MB DDR tv–out i detonatory 29.42 i nie mam tak szerokiego menu nView (przypuszczam, źe to menu, które widać na screenie wynika z nowszych detonatorów). Pytam skąd je wziąłeś bo ściągałem dentki 43.xx ze strony www.nvidia.pl i po instalacji wszystko sie kaszaniło (nie wiem co było przyczyną), znikały zakładki w zaawansowanych właściwościach ekranu itp.
Po drugie: Podoba mi się "ubarwienie" Twojego Wina. Skąd wziąłeś te kolorki. Chciałbym źeby mój teź tak wyglądał
pzdr
Po pierwsze:Jakie masz detonatory grafiki i skąd je wziąłeś? Moja karta to: Gforce2 Ti 64MB DDR tv–out i detonatory 29.42 i nie mam tak szerokiego menu nView (przypuszczam, źe to menu, które widać na screenie wynika z nowszych detonatorów). Pytam skąd je wziąłeś bo ściągałem dentki 43.xx ze strony www.nvidia.pl i po instalacji wszystko sie kaszaniło (nie wiem co było przyczyną), znikały zakładki w zaawansowanych właściwościach ekranu itp.
Po drugie: Podoba mi się "ubarwienie" Twojego Wina. Skąd wziąłeś te kolorki. Chciałbym źeby mój teź tak wyglądał
pzdr
Witam!
pzdr
pzdr
Dark Angel szybszy byłeś :)
Jeźeli masz kartę graficzną od Nvidii to we właściwościach karty uruchom menadźera pulpitów nView i wtedy klikając prawym klawiszem na pasku tytułowym moźesz ustawić przezroczystość okienka.
OBRAZEK
OBRAZEK
Jesli masz detonatory to poszukaj takich opcji jak ci przedstawiłem na rysunku
Jesli masz detonatory to poszukaj takich opcji jak ci przedstawiłem na rysunku
Strona 1 / 1