Jak zrobic by niewpisywac hala do NEOSTRADY ???

Witajcie posiadam Neostrade i mam pewne pytanie. Jak zrobic by prz starcie systemu sam internet sie wlaczyl – zaladowal tak by poprostu nie mosial bym wpisywac hasla wiem ze tak mozna bo przez pewein czas tak mailem z gory dziekuje i pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

To jak masz tak zrobione to kliknij ta te polączenie tak źeby ci sie pojawilo prośba o wpisanie loginu i hasła wtedy klikasz na dle w tym oknie na "Zapamiętaj mój login i hasło" i wybieasz albo dla wszystkoch uzytkowników albo tylko dla siebie. Kllikasz wybierz numer aby zapamiętało haslo i login rozłączasz się znowu wchodzisz do okna w którym musisz wpisać login i hasło klikasz na ustawienia i w drugiej zakładce (hyba jak nie w drugiej trza poszukac) na samej górze są 4 opcje do wyrania odznaczasz "przy kaźdym połaczeniu proś o ligin i hasło"(czy jakoś tak) klikasz na ok i wybierz numer. Robisz sobie skrót do tego połączenia na pulicie i przenosisz go do autostartu.
mateuszp1
Dodano
01.05.2006 09:31:35
Tak sie sklada ze ja mam wgrane tak jak by czyste stery od mojego Speed Toucha (Thomson) tzn. wgralem tylko sterownik od modemu a sam w panelu sterowania – polaczenia sieciowe – utwurznowe polaczenie i wzielem i dalej kliknelmem jak sie mam laczyc itp wpisalem pozniej nazwe uzytkownika haslo i gotowe tylko ze mosze zawsze wpisywac haslo by net odpalil a kiedys jakos tak mialem ze sam startowal terz tak samo mialem tylko kurcze juz niewiem jak toz zrobic niepamietam
portobordo86
Dodano
01.05.2006 04:11:51
Zobacz czy masz wypełnine wszystkie pola tak jak na screenach:

Wrzucasz program stratujący neostrady do autostartu i po jednym kliknięciu masz połączenie.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
30.04.2006 21:14:21
A ja jeszcze dodatkowo polecam ten http://shider.net/AutoConnect/ program. Małe a cieszy :D
evil44
Dodano
30.04.2006 20:33:27
jak łączysz sie przez tę aplikację neostrady to sie nie da ale jak prez windows to musisz przy wpisywaniu haal kliknąć źeby zapamiętywał haslo i kliknąć w ustawienia i tam chyba w drugiej zakładce i odznaczasz "Nie pokazuj okna logowania przy połączeniu"(jakos to sie tak nazywa) i robisz se skróta do tego połączenia prenosisz je do autostaru i powinno sie wlączać
mateuszp1
Dodano
30.04.2006 09:23:13
portobordo86
Dodano:
30.04.2006 03:10:22
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1