Jak zmienic sterowanie w FIFA 2004?
Jak moźna zmienić sterowanie w FIFIE 2004? Na klawiaturce sie połapie ale na padzie przyciski są całkiem inaczej poustawiane. Czy w ogóle moźna to zmienić?
Odpowiedzi: 8
Klawisz mozna zdefiniowac – po sciagnieciu patcha, wystarczy, ze klikniesz dwukrotnie na wybrana opcje sterowania (na przykład "przejecie/strzał") i pojawi się monit o wciśnięcie odpowiedniego przycisku dla wybranej funkcji.
Swoją drogą mnie tam się sterowanie podoba – nie wiem dlaczego chcesz je zmienić? :)
Swoją drogą mnie tam się sterowanie podoba – nie wiem dlaczego chcesz je zmienić? :)
Ściągnąłem patcha ale nic z tego. Jest taka opcja ale nie idzie zmienić (patrz wyźej)
Ściągnąłem patcha ale nic z tego. Jest taka opcja ale nie idzie zmienić (patrz wyźej)
Potrzebujesz łatki do wersji 1.1. Włoź CD numer 1, kliknij "check for update" (lub "szukaj uaktualnień") i zaczekaj, ąz patch zostanie zainstalowany. Łatka przeznaczona jest dla wersji oryginalnych.
Ale i tak chyba coś nie działa bo są tylko napisy, co oznacza klawisz ale samego klawisza nie widać. A jak nacisne "na ślepo" to nie moźna zredefiniować źadnego klawisza ani przycisku.
Jak najbardziej wersja PC. Ale w opcjach nie ma :( Na szczęście po ściągnięciu patcha pojawiła sie ta opcja.
Jeśli wersja PC to zmiana klawiszy dostępna jest w opcjach gry, moźe i pad'a teź się tam ustawia.
Strona 1 / 1