jak zmienic niemiecki XP home na polski
kupilem kompa za granica i ma niemieckiego windowsa
jak zrobic zeby wszystkie napisy tj. pasek zadan programy pomoc byla po polsku
da sie tak w ogole???
hilfe
jak zrobic zeby wszystkie napisy tj. pasek zadan programy pomoc byla po polsku
da sie tak w ogole???
hilfe
Odpowiedzi: 14
Pogadaj z MS – cąłkiem powaźnie pisze – moźe Ci wymienią.
Tyle, źe jeźlei to jest jakiś sprźet firmowy – DELL,COMAQ itp. to moźesz o tym zapomniec od razu, bo systemy dla tego sprźetu są modyfikowane. To samo dotyczy częsci laptopów.
Tyle, źe jeźlei to jest jakiś sprźet firmowy – DELL,COMAQ itp. to moźesz o tym zapomniec od razu, bo systemy dla tego sprźetu są modyfikowane. To samo dotyczy częsci laptopów.
Pogadaj z MS – cąłkiem powaźnie pisze – moźe Ci wymienią.
mam pytanie kupiłem razem z kompem windowsa xp home sp2 po niemiecku. Czy jest jakaś legalna moźliwość skoro mam niemiecki orginał nie kupować kolejnego tylko w ramach licencji i klucza nimieckiego dostać lub za jakąś dopłatą wgrać legalnego polskiego????????????????????????? :?: :?:
JN:Dzisiaj instalowałem nówke WINXP HE z SP2 OEM za jedyne 395.00 złotych,klientowi do tego dorzucili klawiature.
POLECAM.
Musieli coś dorzucić bo to OEM :D
taa OEMa instalujesz komuś :| uuuu skąd go miałeś:D
Dzisiaj instalowałem nówke WINXP HE z SP2 OEM za jedyne 395.00 złotych,klientowi do tego dorzucili klawiature.
POLECAM.
POLECAM.
imani:no naprawde boki zrywac :|
A co chcesz więcej – nie ma takiej moźliwości i tyle, więc i nie ma powodu byś ciągnął sprawę.
Chyba, źe ......skontaktujesz się z jednym userem, który Longhorna na polski przerobił i z niemieckim XP zrobi Ci to samo – archiwum działu Longhorna dotyczącego.
no naprawde boki zrywac :|
a ile taka winda kosztuje bo coś cennik u nich nie działa :mrgreen:
imani:... chcialbym miec polska WINde
http://www.fud.net.pl/ :mrgreen:
Ps.
Se dowcipem błysnę
niemiekciego to sie ucze dosyc intensywnie...
mimo to chcialbym miec polska WINde
mimo to chcialbym miec polska WINde
tiaa wie heisst du und woher kommst du :P
To moźe zacznij się uczyć niemieckiego :idea:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :(
Strona 1 / 1