Jak zintegrować Service Packa z płytą instalacyjną systemu
Mam pytanie ... znalazlem taka strone http://www.tacktech.com/display.cfm?object=article.cfm&id=160 ale ona jest po angielsku a przydalo by sie po poslku ... mzoe zna ktos cos takiego i mam pytanie do tego czegos... czy po zintegrowaniu SP1 i XP przy instalowaniu systemu odrazu instalnie sie SP1? bo Ja wczoraj do 4 rano instalowalem SP1 (doinstalowywalem do XP).Jak to z Tym wszystkim jest ? Pozdrawiam !
Odpowiedzi: 4
moje polecenie wyglada tak jak napisales ;)... tyle zmienialem tych wpisow ze az glowa boli ... ale nic sie nie dzialo dalej ten sam blad wyskakiwal... ale lux... kumpel mial juz to zrobione i mi tylko nagal na CD ... Pozdrawiam !
gary, odpowiedz sobie na kilka pytań:
1) czy robisz wszystko tak jak w podanym opisie?
2) czy masz identyczne jak w opisie drzewo katalogów
3) czy rozumiesz co znaczy: "...Sprawdz, ze format katalogu docelowego jest poprawny ..."
Jeśli odpowiedzi na powyźsze pytania są twierdzące, wyjaśnij mi czemu Twoje polecenie nie wygląda następująco:
c:cdsp1updateupdate.exe /s:c:cdcd
1) czy robisz wszystko tak jak w podanym opisie?
2) czy masz identyczne jak w opisie drzewo katalogów
3) czy rozumiesz co znaczy: "...Sprawdz, ze format katalogu docelowego jest poprawny ..."
Jeśli odpowiedzi na powyźsze pytania są twierdzące, wyjaśnij mi czemu Twoje polecenie nie wygląda następująco:
c:cdsp1updateupdate.exe /s:c:cdcd
pomoze ktos ?
mam problem ...
wpisuje to co na obrazku i wyskakuje mi komunikat taki ...
[Nie mozna skopiowac niektorych plikow wymaganych do instalacji zintegrowanych
Sprawdz, ze
A)nie wystapily bledy sieci lub kopiowania podczas procesu integracyjnego
B)format katalogu docelowego jest poprawny
Pliki do zintegrowania musza znajdowac sie w katalogu i386 i/lub ia64 albo nec98
(np. dla udzialu i386, jesli wpisze sie "update /s:c:udział_cd", pliki musza byc w katalogu c:udział_cdi386).]
taki komunikat sie pojawia jak napisalem.
nadmienie ze moja struktura katalogow wyglada nastepujaco:
C:cd|
|boot
+|cd
+|sp1
Co robie nie tak ... jak cos malo podalem wiadomosci to prosze o wymienienie ich Ja nadrobie to ... Pozdrawiam!
wpisuje to co na obrazku i wyskakuje mi komunikat taki ...
[Nie mozna skopiowac niektorych plikow wymaganych do instalacji zintegrowanych
Sprawdz, ze
A)nie wystapily bledy sieci lub kopiowania podczas procesu integracyjnego
B)format katalogu docelowego jest poprawny
Pliki do zintegrowania musza znajdowac sie w katalogu i386 i/lub ia64 albo nec98
(np. dla udzialu i386, jesli wpisze sie "update /s:c:udział_cd", pliki musza byc w katalogu c:udział_cdi386).]
taki komunikat sie pojawia jak napisalem.
nadmienie ze moja struktura katalogow wyglada nastepujaco:
C:cd|
|boot
+|cd
+|sp1
Co robie nie tak ... jak cos malo podalem wiadomosci to prosze o wymienienie ich Ja nadrobie to ... Pozdrawiam!
Strona 1 / 1