Jak zarejestrowac pirata ?

Witam
Spotkalem sie dzisiaj z takim problemem:
Znajomy ma XP, niestety pirata...ale wrocil na sciezke prawa i kupil oryginalna wersje, no i ma pewien problem (oryginala kupil glownie z powodu checi zainstalowania SP2 (na piracie nie mogl). Mianowicie zastanawia sie czy moze zainstalowac oryginala na pirata, czy musi instalowac od nowa ? Poniewaz gosciu ma komputer z plyta all in one z poprzednia instalacja mial niesamowite problemy – albo nie dzialala grafika, albo modem, albo i jedno i drugie. Po wielu bojach w koncu jaks udalo mu sie uzyskac stabilnosc. Teraz boi sie nowej instalacji – stad meczyl mnie dzisiaj w tym temacie, a ja niestety nie instalowalem w ten sposob XP, wiec nie wiem... A moze da sie tylko wpisac jakos ten oryginalny kod, aby skanery Microsoftu sie go nie czepialy ?

Odpowiedzi: 13

bedzie widzć instalacje jako nową:) w momencie zmiany klucza:) pozdrawiam!!
repsky
Dodano
28.09.2004 20:03:41
repsky:
Ja nie wiem czemu sie ludzie tutaj tak woźą z tym źe nie da sie na piracie zainstalować sp2!! to jest bzdura totalna!!! tu chodzi tylko o klucz prduktu– polecam poczytanie na tym forum o zmianie klucza i wszystko bedzie jasne!!

Panowie mnie sie się nasuwa takowe pytanie..
Jeźeli zakupię legalngo WIndowsa np. Xp
A mam zainstalowanego pirata (załoźenie) . Podmieniam klucz umiesczony wraz z zakupionym oprogramowaniem. Ale
Np. data instalacji będzie wcześniejsza z datą zakupu systemu...
To czy takim działniem nie naruszam licencjii..

Pozdro..?
Anonymous
Dodano
28.09.2004 16:26:02
dziobołek:

Sprawić se XP–ka (kopię bezpieczeństwa, oczywiście :wink: ) ze zintegrowanym SP2 – juź jest, szukajcie a znajdziecie :lol:.

ja szukalem, szukalem i ... znalazlem w szufladzie :lol:
adales
Dodano
28.09.2004 12:50:40
Ja nie wiem czemu sie ludzie tutaj tak woźą z tym źe nie da sie na piracie zainstalować sp2!! to jest bzdura totalna!!! tu chodzi tylko o klucz prduktu– polecam poczytanie na tym forum o zmianie klucza i wszystko bedzie jasne!!
repsky
Dodano
28.09.2004 12:34:37
maciek(smok):

dobra zgoda a co z tym co niemaja orginału a chca sp2??

Sprawić se XP–ka (kopię bezpieczeństwa, oczywiście :wink: ) ze zintegrowanym SP2 – juź jest, szukajcie a znajdziecie :lol:.
dziobołek
Dodano
28.09.2004 10:37:22
I co tu kombinować – albo podmienić dane rejestracyjne na klucz z nowego – są programy to umoźliwiające. Chyba, źe wersja była corp. – w takim wypadku moźe być problem,albo zrobić "nakładkę" – naprawę z tej oryginalnej płyty.
Rebe
Dodano
28.09.2004 09:27:38
dobra, a co o z tym fantem zrobic??
sp2 po nieudanej instalacji mói cos o pirackim mailu, czy cos takiego.
a moze jakies na kireowanie jak to zrobic??
maciek(smok)
Dodano
28.09.2004 02:22:56
maciek(smok):
koledzy mówiće nowy bedzie instalowany, itd

A jak pójdą do pierdla..!! :D :D
Pozdro..!!
Anonymous
Dodano
28.09.2004 01:51:27
koledzy mówiće nowy bedzie instalowany, itd
maciek(smok)
Dodano
28.09.2004 01:47:58
mariusz25l:
Raczej adekwatna będzie instalka od nowa :lol: tak będzie najlepiej tym bardziej źe koleś chce SP2 instalować.

Panowie moźna z tego oryginalnego systemu podmienić numer na tym piracie i wszystko będzi gancu legal..!
A jak to się robi no to najstarsi bacowie nad morzem zapomnielii.!! :D :D

POzdro..!!!
Anonymous
Dodano
28.09.2004 01:19:26
mariusz25l:
Co do instalacji SP2 na piracie to widze ze musisz sie jeszcze duzo nauczyć :!:

Wiesz...sa przyjemniejsze rzeczy do nauki :lol:
Poza tym: :arrow: patrz pietro wyzej.
Gpear
Dodano
28.09.2004 01:05:25
mariusz25l:
Co do instalacji SP2 na piracie to widze ze musisz sie jeszcze duzo nauczyć :twisted: bo jest sposób aby tego dokonać pozdrawiam :twisted: :!:

A co to ma wspólnego z tematem? Przecieź będzie instalowany na oryginalnym iXPeku :?
SLAY3R
Dodano
28.09.2004 00:42:42
Raczej adekwatna będzie instalka od nowa :lol: tak będzie najlepiej tym bardziej źe koleś chce SP2 instalować.
Co do instalacji SP2 na piracie to widze ze musisz sie jeszcze duzo nauczyć :twisted: bo jest sposób aby tego dokonać pozdrawiam :twisted: :!:
mariusz25l
Dodano
28.09.2004 00:36:07
Gpear
Dodano:
27.09.2004 23:53:23
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1