jak załozyc hasło na otoczenie sieciowe??
i jak je zlikwidowac??
Odpowiedzi: 5
dzieki poskus i oto mi chodzile lecz dzisiaj nie jestem w stanie o czyms powiedziec spoko jeszcze raz dzieki a ten koles el nino to nic nie trybi albo ja zadaje takie trudne do zrzumienia tematy albo ktos tu jest tepy
sory ale dzisiaj za duzo wypilem
wiecie co pilem bimer ktos tu pytal sie jak zrobic bimber jest zarabisty
jeszcze raz przepraszam za tego posta jutro sie jakos dogadamy o co mi smigalo
sory ale dzisiaj za duzo wypilem
wiecie co pilem bimer ktos tu pytal sie jak zrobic bimber jest zarabisty
jeszcze raz przepraszam za tego posta jutro sie jakos dogadamy o co mi smigalo
Nie wiem ale jezeli masz np XP to mysle, ze chodzi Ci o to ze w otoczeniu sieciowym klikajac na kompa pojawia sie monit z haslem...wiec prawdopodobnie mowisz o udostepnianiu i tworzeniu kont userow itp :) looknij pod ten link http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=116 powodzonka :wink:
wujo, nie obraz sie, ale zmus sie moze i napisz w koncu cos sensownego. Z Twoich postow absolutnie nie wynika o co Ci chodzi. Czy chcesz zakladac "haslo", czy tez zlikwidowac, czy nie masz dostepu do Twojego kompa przez otoczenie sieciowe, czy tez do czyjegos, czy ktos nie ma dostepu, co zakladasz ?
To o czym piszesz (a zapewnie chodzi Ci o okno z haslem IP$) zostalo juz w tym dziale wyjasnione niejednokrotnie. Postaraj sie poszukac.
To o czym piszesz (a zapewnie chodzi Ci o okno z haslem IP$) zostalo juz w tym dziale wyjasnione niejednokrotnie. Postaraj sie poszukac.
hasło na foldery to wiem jak to sie zakłada lecz nie wiem jak sie zaglada hasło na moj komputer w sieci, wchodze na otoczenie sieciowe klikam wyswietl komputery grypy roboczej a tam np komputer zbycha i pisze podaj hasło i login i nie wiem jak to sie zaklada i skad to sie wogule wzielo jak innstalowalem system to nie podawalem zadnego hasła ani zdejmuje
Na otoczenie sieciowe nie da sie zalozyc hasla.
Wyjasnij moze dokladnie o co Ci chodzi a jezeli o udostepnianie danych "na haslo", to nawet nie musisz pisac – poszukaj, bo to bylo juz wielokrotnie.
Wyjasnij moze dokladnie o co Ci chodzi a jezeli o udostepnianie danych "na haslo", to nawet nie musisz pisac – poszukaj, bo to bylo juz wielokrotnie.
Strona 1 / 1