jak zaladowac mp3 na strone????
jak zaladowac mp3 na strone??????
robie strone w microsoft front page...idzie tylko ladowac obrazki i podklady muzyczne jak zrobic zeby swozyc na stronie liste swoih wlasnyh mp3????/
robie strone w microsoft front page...idzie tylko ladowac obrazki i podklady muzyczne jak zrobic zeby swozyc na stronie liste swoih wlasnyh mp3????/
Odpowiedzi: 6
ja wyczytalem, ze jest tam opcja file menadzera z przegladarki. ponadto twoje konto obsluguje ftp, wiec za pomoca zwyklego total menedzera–>siec–>nowe polaczenie–>wpisujesz odpowiednie parametry konta i musi dzialac :)
mam w www.250free.com
jak mam wzucic ten plik
?????
jak mam wzucic ten plik
?????
Musisz najpierw wrzucic ten plik na ftp swojego konta czy to poprzez www czy np. total commandera
Na jakim serwerze masz zrobione konto ??
Na jakim serwerze masz zrobione konto ??
i tak nie kapuje moj adres pliku to:
C:Documents and SettingsarbieMoje dokumentydemo–basia królmain_theme_earth_final_conflict–barbara_krol
no i co mam wpisac zeby to dzialalo na mojej stronie
C:Documents and SettingsarbieMoje dokumentydemo–basia królmain_theme_earth_final_conflict–barbara_krol
no i co mam wpisac zeby to dzialalo na mojej stronie
W nowym topicu napisałaś:
Odnośnik taki wygląda w html'u tak:
Tu moźna wpisać cokolwiek – będzie to widoczna nazwa odnośnika
np.
tytuł
Będzie na stronie internetowej wyglądać tak:
tytuł
Po kliknięciu w tytuł rozpocznie się ściąganie pliku.
Musisz mieć oczywiście ten plik wgrany na serwer i podać dokłądną ścieźkę do niego.
BTW. Ten niechcący utworzony topic usunąłem.
nie kapuje a jak sie robi taki odnosnik????
Odnośnik taki wygląda w html'u tak:
Tu moźna wpisać cokolwiek – będzie to widoczna nazwa odnośnika
np.
tytuł
Będzie na stronie internetowej wyglądać tak:
tytuł
Po kliknięciu w tytuł rozpocznie się ściąganie pliku.
Musisz mieć oczywiście ten plik wgrany na serwer i podać dokłądną ścieźkę do niego.
BTW. Ten niechcący utworzony topic usunąłem.
musisz zrobic odnosnik, taki jak np do obrazka itd, ale pliki mp3 musza byc na ftp, podajesz potem do niego sciezke
Strona 1 / 1