jak zaktualizowac spybota search& destroy?
mam wersje 1.2, czy dla aktualizacji programu potrzebne jest odinstalowanie starszej wersji czy po prostu wystarczy ,,naloźyc'' starszą na nową?, kto mi poradzi :)
Odpowiedzi: 6
ok. poczekam na wersje koncową :)
Najprawdopodobnie będziesz musiał odinstalować wersję 1.2, aby zainstalować 1.3 Beta ( najnowsza wersja SpyBot`a).
Zastanawiam się tylko po co Tobie Beta :?: .
Zastanawiam się tylko po co Tobie Beta :?: .
Jeśli będzie konieczność odinstalowania starszej wersji programu, to powinien Cię instalator o tym poinformować, niektóre instalki tak robią. Jeśli nadinstalowanie nowszej wersji przejdzie bez problemów to powinno działać.
Nie wiem czy jest – to tylko sugestia, źe tak się zdarza.
Kiedyś wgrąłem jakąś wersję i do dziś uźywam tylko updateów poprzez sieć – opcja dostępna w programie.
Kiedyś wgrąłem jakąś wersję i do dziś uźywam tylko updateów poprzez sieć – opcja dostępna w programie.
dzieki ale moźe akurat w tym programie tego konfliktu nie ma. Czy tak posteujesz u siebie ze Spybot S&D?. Chyba tez najpierw wyinstaluje starsza..
A aktualizacja przez siec nie działa?
To tylko tak na marginesie.
Natomiast zawsze lepiej jest odinstalować program przed wgraniem nowszej wersji – jest gwarancja, źe nie powstanei konfilkt , bo np. jakaś biblioteka pozostała.
To tylko tak na marginesie.
Natomiast zawsze lepiej jest odinstalować program przed wgraniem nowszej wersji – jest gwarancja, źe nie powstanei konfilkt , bo np. jakaś biblioteka pozostała.
Strona 1 / 1