jak zainstalowac win 98 na XP ?
no wlasnie.... chodzi o to ze chce zainstalowac win 98 na xp mam 2 dyski i na jenym chce miec xp a na 2 98 i przy ladowaniu systemu chce wybierac ktory ma sie zaladowac ;)
(zaznacze ze win 98 jest nie botujacy w tej wersi ktora posiadam )
(zaznacze ze win 98 jest nie botujacy w tej wersi ktora posiadam )
Odpowiedzi: 20
Widzisz tu jakis problem ? Dyskietka startowa w98 do czego sluzy ? A "setupcor" ? Zreszta po co ja to pisze ? Wszystko jest tu –> http://www.centrumxp.pl/forum/search.phpTrawkus:jak to zrobic gdy win 98 sam sie nie botuje
czytalem to i nie ma w tym poscie odpowiedzi na moje zapytanie
bo nie jest problemem zainstalowanie 98 na xp z plytki botujacej
w treci typania jest jak to zrobic gdy win 98 sam sie nie botuje ... fakt moze nie zbyt donosnie to zakcentowalem
mimo wszystko dzieki za zainteresowanie i niebywale poswiecenia markowania
bo nie jest problemem zainstalowanie 98 na xp z plytki botujacej
w treci typania jest jak to zrobic gdy win 98 sam sie nie botuje ... fakt moze nie zbyt donosnie to zakcentowalem
mimo wszystko dzieki za zainteresowanie i niebywale poswiecenia markowania
Cieniutki jestes Trawkus jak nić dentystyczna. Rebe podal czego szukac i napisal ze sprawdzil. Natomiast skoro Ty nie potrafisz sobie poradzisz nawet z szukaniem, sprzedaj tego kompa, bo czarno to widze. A sama idea forum ? Link ktory podalem wyzej Ciebie powinien rowniez zainteresowac.Trawkus:... i tak wiem ze mam racje
(...)skoro napisalem ze nie znalazlem na nie odpowiedzi to nie znalazlem .
Nie ma wynikow wyszukiwania ? Alez sa. Z tym, ze mialbys za prosto, gdybym zostawil tytuly tematow:
dobra spoko i tak wiem ze mam racje i prawo do takich a nie innych wypowiedzi bo nie jestem zobligowany jakimis tam bez sensownymi ustaleniami wielce szanownego pana admina czy jakiegos innego Żyda
... i tak naprawde to moje horyzonty myslowe nie sa w stanie zkimic reguly dotyczacej forum (szukaj pan se sam ) bo jest to merytoryczne zaprzeczenie znaczenia slowa forum jak i rowniesz jego konwencji praktycznej. Wiec mam to w gleboko w dupie ze nie nie przestrzegam tych kretynskich konwencji narzuconych przez jakiegos tam malo adekwatnego Rabe baaa a w tym wszystkim najzabawniejsze jest to ze ten koles chyba nie zrozumial mojego zapytania skoro napisalem ze nie znalazlem na nie odpowiedzi to nie znalazlem .
PS nikogo tym postem nie chce urazic tym bardziej zainteresowanych ale ludzie zastanowta sie co piszeta i wogole po co to robita i powaznie (bo co ma piernik do wiatraka i podwijanie rekawow na podworku do mojego zapytania ? )
wiec problem jest ciagle bierzacy i czekam na jakas normalna odpowiedz ;)
... i tak naprawde to moje horyzonty myslowe nie sa w stanie zkimic reguly dotyczacej forum (szukaj pan se sam ) bo jest to merytoryczne zaprzeczenie znaczenia slowa forum jak i rowniesz jego konwencji praktycznej. Wiec mam to w gleboko w dupie ze nie nie przestrzegam tych kretynskich konwencji narzuconych przez jakiegos tam malo adekwatnego Rabe baaa a w tym wszystkim najzabawniejsze jest to ze ten koles chyba nie zrozumial mojego zapytania skoro napisalem ze nie znalazlem na nie odpowiedzi to nie znalazlem .
PS nikogo tym postem nie chce urazic tym bardziej zainteresowanych ale ludzie zastanowta sie co piszeta i wogole po co to robita i powaznie (bo co ma piernik do wiatraka i podwijanie rekawow na podworku do mojego zapytania ? )
wiec problem jest ciagle bierzacy i czekam na jakas normalna odpowiedz ;)
Trawkus, to byl ostatni Twoj post w takim tonie. Nie podobaja sie podpowiedzi gdzie szukac i czego ? Zawin rekawy i szukaj na podworku.
carno, nie wiesz czegos ? Nie znasz sie ? Proponuje zapoznac sie z kilkoma wskazowkami –> http://rtfm.bsdzine.org/#zanim
Na temat wypowiedzi leberra wole sie nawet nie wypowiadac. Z tym ze zbyt dlugiej kariery na tym forum ten czlowiek raczej nie zrobi.
P.S. Do wszystkich trzech Panow – nie traktujcie prosze mojego posta jako zart.
carno, nie wiesz czegos ? Nie znasz sie ? Proponuje zapoznac sie z kilkoma wskazowkami –> http://rtfm.bsdzine.org/#zanim
Na temat wypowiedzi leberra wole sie nawet nie wypowiadac. Z tym ze zbyt dlugiej kariery na tym forum ten czlowiek raczej nie zrobi.
P.S. Do wszystkich trzech Panow – nie traktujcie prosze mojego posta jako zart.
Rabe ......... piehdolisz 3 po 3
.......a idz jush czlowieku
.......a idz jush czlowieku
carno – to moźe sprawdź w regulaminie tweaka czegoś na temat zakładania tematow wielokrotnie omawianych ?
Coś mi się bowiem wydaje, źe całe Twoje przemyślenia psu na budę się zdadzą. Zas per bubek to moźesz do swoich krewnych się odnosić – czy w tej sprawie mam Cię do regulaminu tweaka odesłać ponownie?
Tak się składa , źe czasem warto się zastanowić nim się coś na temat kultury palnie, bo potem wychodzi, źe "u siebie" – w tym przypadku to na tweaku znaczy – to jest inaczej, a "u obcych" się moźna powyźywać,a to nie o kultorze świadczy tylko o zakłamaniu.
PS.
Rejestrując się zobowiązałeś się regulaminu przestrzegać i co ?
Ano nic, prawda ?
Coś mi się bowiem wydaje, źe całe Twoje przemyślenia psu na budę się zdadzą. Zas per bubek to moźesz do swoich krewnych się odnosić – czy w tej sprawie mam Cię do regulaminu tweaka odesłać ponownie?
Tak się składa , źe czasem warto się zastanowić nim się coś na temat kultury palnie, bo potem wychodzi, źe "u siebie" – w tym przypadku to na tweaku znaczy – to jest inaczej, a "u obcych" się moźna powyźywać,a to nie o kultorze świadczy tylko o zakłamaniu.
PS.
Rejestrując się zobowiązałeś się regulaminu przestrzegać i co ?
Ano nic, prawda ?
;)
odpowiedzi jak nie bylo tak nie ma ;(
mimo to popieram wszyskich ktorzy mnie popieraja
a tak przy okazji to wychodzi na jaw moj antysemityzm
co wcale nie jest objawem ubzduran czy mody ale poprostu mam dosyć panoszących sie Zydkow ktorzy wszem i wobec extrapoluja swoja glupawa wiedza i pyszaloscia, wystarczy spojrzec na to co sie dzieje w polityce .....................
odpowiedzi jak nie bylo tak nie ma ;(
mimo to popieram wszyskich ktorzy mnie popieraja
a tak przy okazji to wychodzi na jaw moj antysemityzm
co wcale nie jest objawem ubzduran czy mody ale poprostu mam dosyć panoszących sie Zydkow ktorzy wszem i wobec extrapoluja swoja glupawa wiedza i pyszaloscia, wystarczy spojrzec na to co sie dzieje w polityce .....................
...no dobra, koniec sprzeczki... ja chciałem tylko cos zaznaczyć bo nie kaźdy zaraz wie co i jak wyszukać, tym bardziej początkujący user co dopiero załozył konto by zapytac o pomoc a tu ciach!
Dostaje na maila listy z CentrumXP i tam miedzy innymi sa reklamowane pytania z forum wiec z ciekawosci klikam na jedno i aź mnie targło by sie zarejestrowac i odpisac bubkowi co o tym sadze, pozatym siedze na tweaku i tam juz inna kultura i inne obyczaje...
a myślałem jesli chodzi o soft iz CentrumXP jest na poziomie... :roll:
Dostaje na maila listy z CentrumXP i tam miedzy innymi sa reklamowane pytania z forum wiec z ciekawosci klikam na jedno i aź mnie targło by sie zarejestrowac i odpisac bubkowi co o tym sadze, pozatym siedze na tweaku i tam juz inna kultura i inne obyczaje...
a myślałem jesli chodzi o soft iz CentrumXP jest na poziomie... :roll:
a czemu słuźa posty najmadrzejszego rebe?
leberr:ciekawe, masz płacone od ilosci postów?
dziwny jestes ;o zamiast pouczac innych o nie pisanie postów, bys zajął się sobą bo napisales 3 bezsensowne i niczemu nie sluzące posty
ciekawe, masz płacone od ilosci postów?
leberr:po co tu wogóle cos piszesz? jezeli mu nie pomagasz to siedź cicho
Zastosuj tę radę do siebie, bo póki co toś się merytorycznie jeszcze nie wykazał.
Chyba, źe za dobrą monetę przyjąć poradę, by otworzyć i wyczyścić ...... mysz optyczną – linka przez lenistwo/litość* nie wskaźę.
Inne Twoje posty z "przebogatego" dorobku o merytoryczne kwestie nawet się nie ocierają.
EOT
* niepotrzebne skreślić.
po co tu wogóle cos piszesz? jezeli mu nie pomagasz to siedź cicho
To dostaniesz jeszcze jedno powiadomienie – przeczytaj mój pierwszy post w tym topicu . Zwrot kluczowy podany ?
Podany.
I co z tego – tak się składa, źe aotorem częsci z odpowiedzi na ten temat jestem ja. Nie ucz mnie tedy czy mam czy nie kolejny raz to samo podawać.
Poza tym jeźlei posty wypisuje się po to by nazwami z kręgu "drug" zabłysnąć, na takie dopiski czas mając, a na szukanie nie, to jest to tych osób sprawa.
Na koniec zaś – Autor napisął, źe szukał i nie znalazł, a to akurat taka prawda jak to, źe ja mam komuś rozwiązanie problemu pod nos podsunąć, bo to mój obowiązek.
PS.
Rabin droge wskazywał, a nie rozwiązania podawał.
Pomyliło Ci się i to dość mocno.
Podany.
I co z tego – tak się składa, źe aotorem częsci z odpowiedzi na ten temat jestem ja. Nie ucz mnie tedy czy mam czy nie kolejny raz to samo podawać.
Poza tym jeźlei posty wypisuje się po to by nazwami z kręgu "drug" zabłysnąć, na takie dopiski czas mając, a na szukanie nie, to jest to tych osób sprawa.
Na koniec zaś – Autor napisął, źe szukał i nie znalazł, a to akurat taka prawda jak to, źe ja mam komuś rozwiązanie problemu pod nos podsunąć, bo to mój obowiązek.
PS.
Rabin droge wskazywał, a nie rozwiązania podawał.
Pomyliło Ci się i to dość mocno.
i prawda, ja tu weszłem niedawno i jak słysze jego biadolenie to "Nóz mi sie w kieszeni otwiera", naprawde mniej czasu by zajęło wytłumaczenie tego, a jemu nadal sie wydaje ze taki madry
rebe , jezeli chcesz nadal uzywać tego nicka to zejdź z obłoków, z tego co wiemy to rabin cechował sie madrościa i niesłychaną cierpliwoscia, a ty swoim zachowaniem zaprzeczasz temu,
jezeli masz pisać takie bzdury to nie pisz wcale, bo twoje wypowiedzi sa gówno warte, zajmujesz nie dość ze mijsce na forum to i czas sobie i innym,
zrób sobie urlop...
rebe , jezeli chcesz nadal uzywać tego nicka to zejdź z obłoków, z tego co wiemy to rabin cechował sie madrościa i niesłychaną cierpliwoscia, a ty swoim zachowaniem zaprzeczasz temu,
jezeli masz pisać takie bzdury to nie pisz wcale, bo twoje wypowiedzi sa gówno warte, zajmujesz nie dość ze mijsce na forum to i czas sobie i innym,
zrób sobie urlop...
Sory ze sie wtrące ale dostaje na skrzynke list czyli subskrybcje co jakiś czas z informacjami, i są tematy przedstawione na forum, wiec z ciekawości klikłem na akurat ten post dotyczący tego wątku i co sie dowiaduje... guzik!!
Panie szanowny Robe! ludzie dostają korespondencje i to jeszcze przedstawione są tematy w których g... mozna sie dowiedzieć, no wiem ze sie powtarzają ale taki laik wejdzie i nawet nie wie co wpisac w szukaj a co dopiero obsłuzyc szukajke...
wiec chyba język by Cię nie zabolał gdybys podał jakies linki a nie rozwodzić sie ze szukajka jest od tego... zreszta no comments!
Panie szanowny Robe! ludzie dostają korespondencje i to jeszcze przedstawione są tematy w których g... mozna sie dowiedzieć, no wiem ze sie powtarzają ale taki laik wejdzie i nawet nie wie co wpisac w szukaj a co dopiero obsłuzyc szukajke...
wiec chyba język by Cię nie zabolał gdybys podał jakies linki a nie rozwodzić sie ze szukajka jest od tego... zreszta no comments!
bez sensu ........
Trawkus:to mogles do HUKA wstawic tu ten link a nie piehdolic ze napewno jest i ze spawdziles nawet. BK
zajelo by Ci to mniej czasu zapewne niz gupkowate umoralnianie mnie ;)
czy twoje dziecko nabilo jush lufe ?
Własnie dlatego, źe Tobie się nie chce nie wymagaj by innym się chciało.
I grzeczniej prosze, bo jesteś na forum ,a nie na swoim podwórku. Nadto przestań rozwalać strony swoimi postami zostawiając w nich niczemu niesłuźące dziury.
to mogles do HUKA wstawic tu ten link a nie piehdolic ze napewno jest i ze spawdziles nawet. BK