Jak zainstalować skiny w systemie Windows?
Zapraszamy do komentowania artykułu: Jak zainstalować skiny w systemie Windows?.
Odpowiedzi: 20
jakieś patchy skiny theeme rozszeżenia wogóle tego nie rozumiem.próbuje zainstalować wygląd ale nie wychodzi mi
wyłącz antywirusa i adaware (ad-watch) bo mi noton niekiedy wywala tego patcha ;)
nieumiem tego zainstalować
pomocy zainstalowałem wszystko ok ale mam mały problem menu start ma zwykły standardowy wygląd jak to zmienic?????????????
zeby było tak jak na zrzutach skinów????
Czemu tylko jeden skin ma rozszerzenie theme sciagam inne i nic mi nie wychodzi co mam zrobic prosze o kontakt Matekcet@interia.pl
Te skiny są zajefajne :D:D mam je od dawna i zawsze lepiej wygląda niż klasyczny z Win Xp
Do dupy z taką robotą, nie chodzi...w pierwszym oknie naciskam "patch" i nie pojawia mi sie zadna ochrona danych..
czy pasek startu tez sie zmienia?? bo mi sie nie zmienil??
Zajebiste są do kurwy nędznej Niema co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomóżcie, nie mogę ustawić tych tematów :(
Nie ma tu rozszerzenie *.Theme i windows mi ich nie pokazuje :P
Do dupy w pizde se to wsadzcie
pomórzcie nie chce mi działać
Czy to wypali na systemie Windows 2003 ?? :> wkoncu są to systemy oparte na tej samej technologi ale dla pewności pytam
miałem jakies viry na kompie i wlasnie wyskakiwały takie komunikaty ze sa zastapiane jakimis nieznanymi plikami te oryginalne ..no nie wiem czy to takie pewne !!!!! nie macie pot ym zadnych problemow ?
Bardzo przejzyscie i czytelnie napisane. Opisany krok po kroku. Instalacja patcha pomogła. Brawo dla autora artykułu ;)
Super opisane krok po kroku bardzo mi sie przydalo
Instaluję patcha, ale nie ma żadnego okienka "Ochrona plików systemu Windows"... Po zainstalowaniu i ponownym uruchomieniu komputera nie działają nowe skiny...
hmmm sprubóję, oby podziałało ;]
jmnjljhl
Chcieliscie wyglądu Visty , trzeba było zassać Vistę Inspirat 1.1 , rozpakowuje się samo , zero kolizji z systemem ,w każdej chwili można odinstalować , a efekty oczekiwane .Po komentarzach powyżej zauważam jedno - skiny te w wiekszości zasysa młodzież neostrady - te pytania : co to jest SP2 ,na litość boską - jak wy funkcjonujecie w sieci ??
pozdrawiam