jak zainstalowac POP T2T
mam taki problem bo zainstalowalem gre POPT2T pirat a nie moge jej odpalic niewiem jak
Odpowiedzi: 11
robiinho:mam taki problem bo zainstalowalem gre POPT2T pirat a nie moge jej odpalic niewiem jak
musisz FIZYCZNIE odpiąc wszystkie napędy je**** piracie !!!!!!!!!!!! poza tym kur**** czytaj nastrępnym razem readme.nfo!!!!!!!!!!!!!
PIRAT!!!!!!!!!!!!
dobre mario
maddog:weź sheriff zejdź z niego. I jedź do pracy na komisariat. :arrow:
a ty nie śpisz juź?? regulamin wartałoby przeczytać.
PS. powodzenia źyczę z twoją wiedzą
PROTECTION :: Starforce 3.6.10.06
:arrow:
weź sheriff zejdź z niego. I jedź do pracy na komisariat. :arrow:
gelo1992:wez sheriff na policje od razu zadzwon. co z tego ze pirat? jak jest problem to trzeba pomoc a jak nie wiesz jak to sie nie udzielaj
chlopcze, jako ze domyslam sie ze masz nie wiecej jak 14 lat, radze abys przeczytal przede wszystkim REGULAMIN tego forum, zachowal choc odrobine szacunku do starszych osob, a przede wszystkim dwa razy pomyslal zanim napiszesz jaki kolwiek post. a o co mi chodzilo w moim pierwszym poscie MOZE zrozumiesz za kilka lat jak dojzejesz emocjonalnie i zaczniesz pojmowac ze nie wszystko co jest do znalezienia w internecie jest legalne, a co za tym idzie jest sprzeczne z polskim prawem, licencja danego produktu itp. :roll:
No właśnie ... ja mam problem duzy problem ... i ludzie juz o tym zapomnieli :(
a do tego wylecieć z hukiem moźna za nie przestrzeganie regulaminu.
a gierka owszem fajna ;)
a gierka owszem fajna ;)
nie wiem czy wiesz ale na tym forum jest zwyczaj nie pomagania zlodziejom...gelo1992:wez sheriff na policje od razu zadzwon. co z tego ze pirat? jak jest problem to trzeba pomoc a jak nie wiesz jak to sie nie udzielaj
wez sheriff na policje od razu zadzwon. co z tego ze pirat? jak jest problem to trzeba pomoc a jak nie wiesz jak to sie nie udzielaj
Nie dosc ze zlodziej to jeszcze ***
Ukradles, to radz se sam
:shock:
Ukradles, to radz se sam
:shock:
Strona 1 / 1