JAK ZAINSTALOWAĆ HP DESKJET 600 ?
Nie mam dyskietki startowej do tej drukarki.
Czy ktoś moźe mi podać link do sterowników pod XP albo Server 2003 ?
Te które instaluje mi winda nie działają.
Czy ktoś moźe mi podać link do sterowników pod XP albo Server 2003 ?
Te które instaluje mi winda nie działają.
Odpowiedzi: 6
Faktycznie miałem kabel zepsuty.
Wymieniłem i teraz jest ok.
Valdez60 – chyba nie chcesz powiedzieć źe z powodu sterowników muszę kupić nową drukarkę, tym bardziej, źe dostałem tą za darmo i mam jeszcze dwie laserówki.
Zostaw sobie idiotyczne uwagi dla siebie :)
PAPA
Kończę ten temat, bo wszystko jest oki.
Dzięki za rady
Wymieniłem i teraz jest ok.
Valdez60 – chyba nie chcesz powiedzieć źe z powodu sterowników muszę kupić nową drukarkę, tym bardziej, źe dostałem tą za darmo i mam jeszcze dwie laserówki.
Zostaw sobie idiotyczne uwagi dla siebie :)
PAPA
Kończę ten temat, bo wszystko jest oki.
Dzięki za rady
Spece z HP nigdy nie napisali sterowników do tej drukarki na XP, ale XP bez problemów wykrywa tą drukarkę i instaluje sterowniki. Te sterowniki to jednak syf (mało opcji np. czyszczenia głowicy, ustawiania głowicy itp.). Wystarczy porównać sterowniki do tej drukarki działające pod Me. Widocznie czas wymienić sprzęt na nowszy. :lol:
A moze kabel polaczeniowy masz uszkodzony ? Usun jeszcze raz wszystkie zainstalowane drukarki, wylacz kompa, zalacz drukarke i dopiero wtedy uruchom kompa. Jesli jest wszystko OK, to system powinien wykryc nowy sprzet i zainstalowac sterowniki. Sama drukarka sprawna ? Nacisnij na kilka sekund przycisk wysuwania papieru – drukuje test ?
Zainstalowałem sterowniki do HP 550 systemowe i nie chce wydrukować mi strony testowej przy instalacji, więc co mam zrobić ?
Doskonale pracuje na zainstalowanych sterach systemowych z HP 550c.Fazi78:Nie mam dyskietki startowej do tej drukarki.
30 sek na Googlach, i masz to :
http://productfinder.support.hp.com/tps/ProductFinder?h_lang=en&h_cc=us&cc=us&h_page=hpcom&h_tool=software&h_query=hp+desjet+600&submit.x=10&submit.y=4
http://productfinder.support.hp.com/tps/ProductFinder?h_lang=en&h_cc=us&cc=us&h_page=hpcom&h_tool=software&h_query=hp+desjet+600&submit.x=10&submit.y=4
Strona 1 / 1