Jak zachowac profil

Pytanie jak w temacie... słyszałem, źe podczas reinstalacji mozna zachowa profil uźytkownika, to znaczy wszystko co z tym związane, czyli aktualne ustawienia pulpitu, moje dokumenty, ulubione witryny internetowe, ustawienia komputera, zainstalowane komponenty. Jak mogę to zrobi, czy trzeba nagrywa płytkę z obrazem, czy moźe moźna zrobic jakis buckup tych wszystkich plików. Bardzo proszę o pomoc, jest to dla mnie niezmiernie waźne, same konfigurowanie profilu zabrało mi gdzieś z tydzień czasu, tymbardziej teraz, kiedy wszystko mam dostosowane tylko i wyłącznie pod moje potrzeby. Błagam o pomoc, z góry dzięki...

Odpowiedzi: 5

dzięki, ale wole sie upewnic, czy to działa, stworze nowy profil w komputerze brata i zgram tam moje ustawienia, ciekawi mnie po prostu jaki obszar obejmuje transfer, to znaczy jaki ma zakres

dzieki wielkie, o wyniki na pewno was powiadomie
lpshinoda
Dodano
15.02.2006 21:33:48
Poczytaj w pomocy systemowej o "Kreatorze transferu plików i ustawień"
wojtt
Dodano
15.02.2006 20:15:08
Poczytaj w pomocy systemowej o "Kreatorze transferu plików i ustawień"
wojtt
Dodano
15.02.2006 20:15:08
mam na myśli zastąpienie XP Home Edition SP2 systemem XP Professional, podczas takiedo posuniecia wszystkie ustawienia są tracone, co byłoby dla mnie katastrofą
lpshinoda
Dodano
15.02.2006 19:46:00
Co rozumiesz poprzez reinstalację ?? Jak instalację naprawczą to ustawienia wszelakie się zachowują.
Żółty
Dodano
15.02.2006 16:43:40
lpshinoda
Dodano:
15.02.2006 16:33:31
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1