Jak zachowac profil
Pytanie jak w temacie... słyszałem, źe podczas reinstalacji mozna zachowa profil uźytkownika, to znaczy wszystko co z tym związane, czyli aktualne ustawienia pulpitu, moje dokumenty, ulubione witryny internetowe, ustawienia komputera, zainstalowane komponenty. Jak mogę to zrobi, czy trzeba nagrywa płytkę z obrazem, czy moźe moźna zrobic jakis buckup tych wszystkich plików. Bardzo proszę o pomoc, jest to dla mnie niezmiernie waźne, same konfigurowanie profilu zabrało mi gdzieś z tydzień czasu, tymbardziej teraz, kiedy wszystko mam dostosowane tylko i wyłącznie pod moje potrzeby. Błagam o pomoc, z góry dzięki...
Odpowiedzi: 5
dzięki, ale wole sie upewnic, czy to działa, stworze nowy profil w komputerze brata i zgram tam moje ustawienia, ciekawi mnie po prostu jaki obszar obejmuje transfer, to znaczy jaki ma zakres
dzieki wielkie, o wyniki na pewno was powiadomie
dzieki wielkie, o wyniki na pewno was powiadomie
Poczytaj w pomocy systemowej o "Kreatorze transferu plików i ustawień"
Poczytaj w pomocy systemowej o "Kreatorze transferu plików i ustawień"
mam na myśli zastąpienie XP Home Edition SP2 systemem XP Professional, podczas takiedo posuniecia wszystkie ustawienia są tracone, co byłoby dla mnie katastrofą
Co rozumiesz poprzez reinstalację ?? Jak instalację naprawczą to ustawienia wszelakie się zachowują.
Strona 1 / 1