JAK ZABLOKOWAĆ KAAZE NA ROUTERZE ?
Witam
Mam router Micronet sp3351 i zastanawiam sie jak zablokować kaze ? jakiej opcji musze poszukać ?
z góry dzieki za info
Mam router Micronet sp3351 i zastanawiam sie jak zablokować kaze ? jakiej opcji musze poszukać ?
z góry dzieki za info
Odpowiedzi: 2
Kazaa calkowicie mozna zablokowac jedynie po stringach. Swietnie do tego nadaje sie WinGate jako serwer proxy :wink: .
Watpie by sie to udalo bo podobno kazaa uzywa roznych portow.Jesli zablokujesz port 1214 to i tak nic nie da,Kazaa wtedy uzyje innego. UZywa nawet portu 80 wiec jesli go zablokujesz to www nie beda dzialac.
Zablokowanie portu 1214 dziala przy starszej wersji kazy (1.7 chyba) a nowsze nie ma szan. Ja mam Kazze Lite i probowalem ja zablokowac na serwerz i nic wiec ja nie znam sposobu. Zreszta w KAzie Lite mozesz chyba nawet sobie sam okreslic jakim poretm ma sie laczyc...
Zablokowanie portu 1214 dziala przy starszej wersji kazy (1.7 chyba) a nowsze nie ma szan. Ja mam Kazze Lite i probowalem ja zablokowac na serwerz i nic wiec ja nie znam sposobu. Zreszta w KAzie Lite mozesz chyba nawet sobie sam okreslic jakim poretm ma sie laczyc...
Strona 1 / 1