jak z ograniczonego konta zmienic hasło admina
mój brat zmieni hasło dostępu na konto administratora ktyóe jest moje i chce to teraz odkręcić a nie wiem jak bo wchodze z konta ograniczonego
jak wyciagnąc hało admina aby wszystko było spowrotem tak jak było ja admin on konto ograniczone
i jest jakis sposób zabezpiecznia profilu administratora by niem ozna było pozniej hasła zmienic
jak wyciagnąc hało admina aby wszystko było spowrotem tak jak było ja admin on konto ograniczone
i jest jakis sposób zabezpiecznia profilu administratora by niem ozna było pozniej hasła zmienic
Odpowiedzi: 2
kaluznikow:no to odpowiem sobie sam :) bo moze innym sie to przydac
otóz trzeba przejsc do trybu awaryjnego za pomoca F8 przy ponownym uruchomieniu kompa a nastepnie wpisac hasło które mieliśmy i zmienic je na które chcemy miec teraz
i tym sposobem mamy spowrotem swoje hasło :) ]
mi tak wysźło pozdrawiam
Tia – pewnie zapomniałeś dopisac, źe system to jaki Home, jak mniemam.
no to odpowiem sobie sam :) bo moze innym sie to przydac
otóz trzeba przejsc do trybu awaryjnego za pomoca F8 przy ponownym uruchomieniu kompa a nastepnie wpisac hasło które mieliśmy i zmienic je na które chcemy miec teraz
mi tak wysźło pozdrawiam
mi tak wysźło pozdrawiam
Strona 1 / 1