Jak XP padnie mozna uzywac REPAIR tylko jak todziala

Mam windowsa XP i ostatniw wykopal sie tak ze nawet sie nie chcial uruchomic mialem do wyboru instalacja od nowa, lub bardzo enigmatyczna opcja REPAIR. Probowalem bezskutecznie ja wykorzystac, wiedzialem z czym system ma problem nazwa pliku z dokladna jego sciezka zostala mi wyswietlona tylko niw eim jak tego uzywac.
HELP PLEASE!!!!

Odpowiedzi: 4

Serdeczne dzieki Leopold!
Cinas
Dodano
23.09.2002 18:34:24
Pisałem juź o tym, wystarczy poszukać:

http://xp.korba.st/forum/viewtopic.php?t=2049

PS. Obecnie ten temat znajduje się pod twoim pytaniem :)
leopold
Dodano
23.09.2002 09:22:49
Wiesz podobnie tylko ze w momencie gdy dalem REPAIR pomielil cos i wyswietlil znak zachety, czyli utknalem w martwym punkcie. Wpisalem help/? i wyswietlil mi jak to obslugiwac z informacja ze musze znac komendy, cos na zasadzie dos–a i wzialem instalacje od nowa, wlasciwie jedno na drugim, dzialac, dziala bez zarzutu tylko moze uniknalbym niepotrzebnej instalacji znajac komendy.
Mimo wszystko dzieki za odpowiedz!
Cinas
Dodano
23.09.2002 06:06:03
właśnie dostałem odpowiedź na to samo myśle pytanie. Jak mniema masz chyba angielską wersję windowsa. Ładujesz instalatora, jakbyś chciał załoźyć system. Dajesz F8 na zgodę (..:)), po czym wykrywa, źe masz juź zainstalowanwego windowsa. Pyta co zrobić, naprawić czy załoźyć świeźa kopię wraz z formatowaniem. Wybierasz naprawę, dajesz R i jedzie. Instaluje od nowa, usuwa tylko uszkodzone pliki rejestru. Moźe takźe wywalić częśc sterowników. U mnie wywalił od karty dźwiękowej oraz tunera TV. Wszystkie inne pliki pozostały na dysku. Hula zajebiście
THX
Dodano
23.09.2002 01:04:07
Cinas
Dodano:
20.09.2002 06:19:12
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1