Jak wywalić Internet Explorera ?
...lub przynajmniej jakąś jego część? Moźe jest jakiś programik :?: :roll:
Odpowiedzi: 11
IE mozna bez problemu usunac z poziomu dosa, potem restart i juz go nie ma. Tylko jest potem problem z jego ponowna instalacja, bo mimo fizycznego usuniecia IE, jego wpisy w rejestrach pozostaja, a to uniemozliwia ponowna instalacje
IE mozna bez problemu usunac z poziomu dosa, potem restart i juz go nie ma. Tylko jest potem problem z jego ponowna instalacja, bo mimo fizycznego usuniecia IE, jego wpisy w rejestrach pozostaja, a to uniemozliwia ponowna instalacje
Acha,jeszcze jedno.Mozalia nie śpiewa w Operze.A
Explorer występuje jako baron w Microsofcie.Sorry.Koledzy mają 1000% racji. IE musi zostać.Chyba,źe preinstalacione siniore ...
Explorer występuje jako baron w Microsofcie.Sorry.Koledzy mają 1000% racji. IE musi zostać.Chyba,źe preinstalacione siniore ...
Wal na dodaj/usuń programy Windows.Efekt moźliwy–
błękitny ekran śmierci,albo Opera............???Twoja.
Pozdrawiam.
błękitny ekran śmierci,albo Opera............???Twoja.
Pozdrawiam.
Ach te "MB" ciągle ich brakuje :D.Slay3r ma racje nic sie nie bedzie kaszanic, tylko chyba wypadało by ustawic ktura przegladarka ma byc domyslna :D
Moje 3 grosze...
Jest programik (juź na tym forum gdzieś pisałem)do wywalki IE ale to powinno być chronione ręką Boźą. Te 30 mb mogą ciebie pozbawić całego systemu.[/list]
Jest programik (juź na tym forum gdzieś pisałem)do wywalki IE ale to powinno być chronione ręką Boźą. Te 30 mb mogą ciebie pozbawić całego systemu.[/list]
Zostaw IE jak jest, jak go wywalisz (o ile wogóle jest to moźliwe) to będziesz miał spore problemy. A Mozila i tak instaluje się niezaleźnie, nic nie będzie się gryźć.
Wiem, ale spodobała mi się np. Mozilla (przygotowania pod linuksa) i chciałbym zwolnić trochę miejsca na moim twardym dysku. IE troszkę jednak zajmuje (co nie zmienia faktu, źe jest b. dobry).
ale zapytam sie Ciebie – po co?? IE jest zintegrowany z Windowsem xp i najlepiej on dziala niz pozostale programy – czeso inne programy sie odwoluja do IE a jak nie bedziesz go mial to moze byc qpa :P
to jest moje zdanie
to jest moje zdanie
Strona 1 / 1