jak wyszukać boot.ini
w menu start/uruchom wpisuję boot.ini i komputer nie znajduje tego pliku, a chcę usunąć wybór pomiędzy win XP a win 98 SE
Odpowiedzi: 7
Mając widoczne wyświetlanie plików ukrytych i systemowych, plik ten moźna znaleźć na 'aktywnej' partycji na dysku
U mnie mając nawet włączoną tą opcję, pliku boot.ini nie widać.
Co innego gdy odhacze "ukryj chronione pliki systemu operacyjnego" :wink:
Mając widoczne wyświetlanie plików ukrytych i systemowych, plik ten moźna znaleźć na 'aktywnej' partycji na dysku.
:arrow: meni start
:arrow: uruchom
:arrow: msconfig
:arrow: zakładka boot.ini
:arrow: ustawiaj do woli :twisted:
:arrow: uruchom
:arrow: msconfig
:arrow: zakładka boot.ini
:arrow: ustawiaj do woli :twisted:
dzięki agi juź wszystko jest cacy, pogrzebałem i zrobiłem :wink: teraz to mam normalnie namiot cyrkowy z całym plemieniem.
pewnie wpisał boot.ini zamiast c:oot.iniSkols:agi oczywiście ma rację ale poprzez uruchom teź moźna znalezć boot.ini sprawdzałem wyszukał,moźe zle wpisałeś.Pozdrawiam
agi oczywiście ma rację ale poprzez uruchom teź moźna znalezć boot.ini sprawdzałem wyszukał,moźe zle wpisałeś.Pozdrawiam
jej to nie tak :p
wlasciwosci moj komputer –> zaawansowane –> uruchamianie i odzyskiwanie (ustawienia) –> i tam przy uruchamianiu systemu kliknij edytuj
wlasciwosci moj komputer –> zaawansowane –> uruchamianie i odzyskiwanie (ustawienia) –> i tam przy uruchamianiu systemu kliknij edytuj
Strona 1 / 1