Jak wymienić sterownik?

Dzięki CentrumXP zdobyłem sterownik do karty graficznej S3 Savage4.
Ale co z tym dalej zrobić ?
W głównym katalogu zip znajdują się dwa podkatalogi
W źadnym nie ma pliku exe.
Jak to się robi ? mam win XP.

Odpowiedzi: 4

JN:
Czyli albo sterownik który sciągnołeś jest starszy od systemowego,albo nie do tej karty lub systemu.

Rób to z menadzera urządzeń – karty graficzne – aktualizacja sterownika lub wcześniej odinstaluj stary sterownik i zrób aktualizacje, podaj ścieźke dostępu do nowego rozpakowanego na dysku stera,jak nic szukaj dalej lub zostań na systemowym.

No to powiem wszystko.Otóź jest to stara płyta
z zintegrowaną kartą S3 Savage4.Gdy ją kupowałem nie było jeszcze win XP.Wtedy miałem Win 98.
Pomyślałem źe warto aktualizować sterownik moźe
poprawi się grafika.Widzę źę chyba się nie da.
Chodzi o to,źe mamy dwa kompy w sieci.Komputer syna
jest nowy z kartą 2.3GHz a mój 460MHz 256MB Ram.On mi udostępnia netu ale grać wsieci nie bardzo mogę
z takimi parametrami.Czy jest na to jakaś rada pomijając kupno nowego kompa? Cześć.
marianer
Dodano
18.02.2005 17:39:56
Czyli albo sterownik który sciągnołeś jest starszy od systemowego,albo nie do tej karty lub systemu.

Rób to z menadzera urządzeń – karty graficzne – aktualizacja sterownika lub wcześniej odinstaluj stary sterownik i zrób aktualizacje, podaj ścieźke dostępu do nowego rozpakowanego na dysku stera,jak nic szukaj dalej lub zostań na systemowym.
JNJN
Dodano
18.02.2005 10:31:52
EL NINO:
Rozpakuj na dysk i pokaz to miejsce podczas uaktualniania.
Zrobiłem tak jak radziłeś,aktualizacja nie została przeprowadzona poniewaź system stwierdził,iź nie odnalazł sterownika lepszego niź ten zainstalowany.
Czyli dać sobie spokój z aktualizacją ?.
marianer
Dodano
17.02.2005 22:15:14
Rozpakuj na dysk i pokaz to miejsce podczas uaktualniania.
EL NINO
Dodano
17.02.2005 00:01:37
marianer
Dodano:
16.02.2005 23:57:24
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1