Jak wymienić sterownik?
Dzięki CentrumXP zdobyłem sterownik do karty graficznej S3 Savage4.
Ale co z tym dalej zrobić ?
W głównym katalogu zip znajdują się dwa podkatalogi
W źadnym nie ma pliku exe.
Jak to się robi ? mam win XP.
Ale co z tym dalej zrobić ?
W głównym katalogu zip znajdują się dwa podkatalogi
W źadnym nie ma pliku exe.
Jak to się robi ? mam win XP.
Odpowiedzi: 4
JN:Czyli albo sterownik który sciągnołeś jest starszy od systemowego,albo nie do tej karty lub systemu.
Rób to z menadzera urządzeń – karty graficzne – aktualizacja sterownika lub wcześniej odinstaluj stary sterownik i zrób aktualizacje, podaj ścieźke dostępu do nowego rozpakowanego na dysku stera,jak nic szukaj dalej lub zostań na systemowym.
No to powiem wszystko.Otóź jest to stara płyta
z zintegrowaną kartą S3 Savage4.Gdy ją kupowałem nie było jeszcze win XP.Wtedy miałem Win 98.
Pomyślałem źe warto aktualizować sterownik moźe
poprawi się grafika.Widzę źę chyba się nie da.
Chodzi o to,źe mamy dwa kompy w sieci.Komputer syna
jest nowy z kartą 2.3GHz a mój 460MHz 256MB Ram.On mi udostępnia netu ale grać wsieci nie bardzo mogę
z takimi parametrami.Czy jest na to jakaś rada pomijając kupno nowego kompa? Cześć.
Czyli albo sterownik który sciągnołeś jest starszy od systemowego,albo nie do tej karty lub systemu.
Rób to z menadzera urządzeń – karty graficzne – aktualizacja sterownika lub wcześniej odinstaluj stary sterownik i zrób aktualizacje, podaj ścieźke dostępu do nowego rozpakowanego na dysku stera,jak nic szukaj dalej lub zostań na systemowym.
Zrobiłem tak jak radziłeś,aktualizacja nie została przeprowadzona poniewaź system stwierdził,iź nie odnalazł sterownika lepszego niź ten zainstalowany.EL NINO:Rozpakuj na dysk i pokaz to miejsce podczas uaktualniania.
Czyli dać sobie spokój z aktualizacją ?.
Rozpakuj na dysk i pokaz to miejsce podczas uaktualniania.
Strona 1 / 1