jak wyłączyć ten plik ––––>.....
! httpfilter.dll ! Norton Antivirus wykrył mi, źe ten plik jest zainfekowany i, źebym wyłączył ten plik i ponownie zaczą skanowanie. Tym czasem niemam zielonego pojęcia jak ten plik wyłączyć. Napewno niemam wyłączyć internetu, coś innego :/
Odpowiedzi: 9
Jesli poprawnie wyrejestrujesz to automatycznie po reboocie mozesz usuwac
To usuwanie po restarcie w HJT bardziej przydaje sie do plikow stricte wykonywalnych
Co do ver. 1.99 to za wiele sie nie rozni od poprzedniczki
To usuwanie po restarcie w HJT bardziej przydaje sie do plikow stricte wykonywalnych
Co do ver. 1.99 to za wiele sie nie rozni od poprzedniczki
Bobi_robert:Delete tez potrafi
Jesli dll'ka jest urzywana to i HJT jej nie ruszy tylko odwolanie usunie
Jeśli dll'ka jest uźywana to HJT ją usunie po reboocie. Naleźy wybrać na 1 stronie config, potem zakładkę Misc Tools i nacisnąć butonik Delete a file on reboot..., wskazać delikwenta i po ptokach!
PS. nie wiem, czy ta informacja nie jest spóźniona ale od dwóch dni jedyną i poprawną politycznie wersją HJT jest wersja 1.99! :?
tutu1:Menedźer zadań nie potrafi usunąć biblioteki (*.dll) ale HijackThis potrafi :lol:
Delete tez potrafi
Jesli dll'ka jest urzywana to i HJT jej nie ruszy tylko odwolanie usunie
LoVeMeR:ee jak mam uruchomic to REGSERV32 /u ? bo samo REGSERV32 mi sie uruchamia ale jak z tym /u ?
1. Start–>Uruchom i wpisz!
2. utwórz plik tekstowy z tą zawartością i zmień mu rozszerzenie na bat lub cmd
Bobi_robert:bosscom:nie jestem pewien czy o to Ci chodzi ale nie mozesz poprostu wcisnac ctrl+alt+del wejsc w zakladke procesy i zakończyc odpowiedni proces (zamknac plik) ?! pozdro all !
Poszukaj jakiejs *.dll w systemowym taskmenagerze :wink:
Menedźer zadań nie potrafi usunąć biblioteki (*.dll) ale HijackThis potrafi :lol:
bosscom:nie jestem pewien czy o to Ci chodzi ale nie mozesz poprostu wcisnac ctrl+alt+del wejsc w zakladke procesy i zakończyc odpowiedni proces (zamknac plik) ?! pozdro all !
Poszukaj jakiejs *.dll w systemowym taskmenagerze :wink:
nie jestem pewien czy o to Ci chodzi ale nie mozesz poprostu wcisnac ctrl+alt+del wejsc w zakladke procesy i zakończyc odpowiedni proces (zamknac plik) ?! pozdro all !
Masz wpisac caly ciag, lacznie z miejscem docelowym tej biblioteki.
ee jak mam uruchomic to REGSERV32 /u ? bo samo REGSERV32 mi sie uruchamia ale jak z tym /u ?
Wyrejestruj ta biblioteke – w Uruchom REGSVR32 /U C:prawdopodobnie_windowshttpfilter.dll i restart.
Strona 1 / 1