jak wyłączyc konto uzytkowników?????
czy ktoś mi moźe pomoc i wytłumaczyc jak moge wylkaczcy konto uzytkownikow. jakis czas temu właczylam to sobie i teraz chcialabym sie tego juz pozbyc ale nie wiem jak wrocic do poprzedniego stanu jak nie mialam wlaczonego hasla. czy ktos moze mi pomoc w wyłaczeniu konta uzytkownikow???? prosze !!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 11
słuźę pomocą.
dzieki wielkie!!! komp dziala !!!! udalo sie :)_
jeszcze raz dzieki !!!
jeszcze raz dzieki !!!
tak. w razie problemów zapraszam na gg.
i to skasuje ta strone startowa gdzie musialam wpisywac haslo ?
jesli chodzi o autologowanie to:
start > Uruchom > control userpasswords2 odznacz 'uźytkownicy muszą podawać hasło...' i po sprawie.
start > Uruchom > control userpasswords2 odznacz 'uźytkownicy muszą podawać hasło...' i po sprawie.
jestes tam gdzies ?
i gdzie jest przyklejony ten temat FAQ
od czego mam zaczac ?? weszlam tak jak napisales w panel sterowania i konta uzytkownikow ale niestety nie znalazlam tam nigdzie zadnego autologowania . czy mozesz mi to krok po kroku wytlumaczyc ?? oczywiscie jesli to nie problem. bede bardzo wdzieczna za pomoc
Usunać – Panel sterowania – Konta uźytkowników
Autologowanie – przeczytaj w przyklejonym temacie FAQ.
Autologowanie – przeczytaj w przyklejonym temacie FAQ.
niestety ja nie mam zielonego pojecia o komputerach no moze takie troszke przekraczajace podstawowe.wlaczylam administratora ustalilam haslo i bylo ok a teraz chcialbym to cofnac ale nie wiem jak :(((wiec bede wdzieczna jeli powiesz mi krok po kroku co zrobic
a jak to zrobic ??
Strona 1 / 1