jak wyłaczyc komputer

Powiedzcie mi jak wyłaczyć komputer, gdy daję zamknij system się zamyka ale komputere dale chodzi. Jak mam to zrobic, źeby się wyłaczał
prosze o pomoc :)

Odpowiedzi: 6

Broadway:
Dzięki, zmieniłem zaawansowane zarządzanie energią i to pomogło.
Komputer Świat Ekspert miał racje co do tego źe w CentrumXP mozna najszybciej odpowiedź rozwiązującą problem :)

Fakt – ja tak samo tutaj trafiłem i spoktałęm się z solidną i fachową pomocą (szczególne podziękawania dla Benia).

Zrobili wam świetną reklamę – jako najlepszego forum z poradami i pomocą dla niewiedzących

TAK Trzymać
BAJA
Dodano
28.07.2004 21:29:13
Dzięki, zmieniłem zaawansowane zarządzanie energią i to pomogło.
Komputer Świat Ekspert miał racje co do tego źe w CentrumXP mozna najszybciej odpowiedź rozwiązującą problem :)
Broadway
Dodano
28.07.2004 17:56:32
Jeźeli to Win XP włącz zaawansowane zarządzanie energią.
Grief
Dodano
28.07.2004 12:30:32
To zaleźy oczywiście od tego jakiego systemu uźywasz (zakładam źe windowsa). W 98 faktycznie potrzebna jest poprawka. Jeźeli to nie wina 98 i masz juź nowszy model obudowy to po prostu przyrzymaj dłuźej powera...

Sprawa się nieco komplikuje gdy masz xp. Ja np. miałem, źe po wciśnięciu zamknij system chciało zamknąć aplikację która miała błędy i takie tam bzdurki... Ale teź czasami po prostu system nic nie robi..

Mógłbyś zaktualizować system z witryny Microsoftu. Najlepiesz wszystkkie łaty krytyczne i zwykłe dla pewności teź...
BAJA
Dodano
28.07.2004 01:32:24
Poczytaj i powinno pomóc http://forum.2p.pl/read.php?f=43&i=25031&t=25031.
Skols
Dodano
28.07.2004 01:17:58
chłopie, :) a moze ty masz ten komputer starego jeszcze typu z tym przyciskiem O I (pozycja 0 i 1) Zeby ci sie wylaczyl poprostu nacisnij przycisk. (na ekranie podejrzewam ze pokazuje ci sie komunikat – Teraz moźesz bezpiecznie wyłączyć komnputer). Sprawa sie komplikuje jesli masz win98 pierwsza edycja, musisz wgrac sobie poprawke do windowsa
kwiatus
Dodano
28.07.2004 00:25:48
Broadway
Dodano:
27.07.2004 18:28:43
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1