Jak wylączyc kompa ?
Czy wie ktoś gdzie moźna znaleść łate by komp sie automatycznie wyłonczył jak w 98 a nie wylanczal tylko ręcznie? chodzi mi o łate do XP pl :)
Odpowiedzi: 10
oki, doszedłem do tego źe jak przytrzymam wyłącznik ok 4 sekundy to się wyłącza. ciekawe czemu tak?
wolałbym źeby to robił normalnie, ale lepsze to niź nic...
wolałbym źeby to robił normalnie, ale lepsze to niź nic...
restartuje mi się zamiast wyłączać...
a zaawansowanego zarządzania energią u mnie nie ma...
grzebałem w rejestrze, ale nic nie pomogło...
będę dźwięczny za jakieś wskazówki...
a zaawansowanego zarządzania energią u mnie nie ma...
grzebałem w rejestrze, ale nic nie pomogło...
będę dźwięczny za jakieś wskazówki...
Jebut młotkiem i po robocie
zulus ma racje
heheheheh ale pojazd
Przecieź to takie proste, wyjmij wtyczkę z gniazdka. Rachu ciachu i po strachu
Jak zrobic, aby komp wylaczal sie automatycznie?
Win XP Pro nie chce mi automatycznie wyłączyć kompa. Wyskakuje mi tylko napis "Moźna bezpiecznie wyłączyć komputer", co z tym zrobić?
Musisz w "Zarządzaniu energią" włączyć opcję "Zaawansowanego zarządzania enrgią" (postawić znaczek w oknie) – pod warunkiem, źe masz płytkę ATX–ową! i komp sam będzie się wyłączał!!!!
Musisz w biosie wlaczyc obsluge ACPI i zainstalowac od nowa Xpeka
Strona 1 / 1
<P>1.Utwóż nowy skrót i w polu lokalizacji wpisz <FONT size=4>C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -t 0</FONT> i nadaj mu nazwe na wyłączanie </P> <P>2.urchom harmonogram zadań i tam ustawco potrzeba </P> <P><FONT size=6>;)</FONT></P> <P><FONT size=6></FONT> </P> <P>lub zainstaluj np Dr.Tweak XP(darmowy) i tam jest automatyczne wyłączanie kompa:)</P>
Starszego topica nie znalazłeś żeby się w nim dopisać ?? Jeszcze żeby to coś mądrego było ...