Jak wyłączyć indeksowanie plikow?
Odpowiedzi: 6
-
[quote=slimlife]A moze nie badz taki madry bo mam viste od tygodnia i od paru dni jestem tu u was na forum? Co z tego ze wylaczylem kontrole konta skoro tak czy siak kozaczku mi wyrzuca ze nie mam pelnych uprawnien?[/quote] Wszystkich funkcyjnych serdecznie przepraszam ( to akurat trzeci rodzaj prawdy, ale niech se mają ), jednak ja również mam prawo do gorszego(?) dnia i w związku z tym pozwolę sobie Autorowi cytowanego tekstu odpowiedzieć tak jak na to zasłużył ( radę zdziwieniem okraszoną poddając ): [u]"Obetnij sobie głowę. Po co Ci dwie dupy?"[/u] Fakt - zapomniałem Ci napisać, że nie wystaczy o UAC przeczytać, ale że jeszcze zrozumieć to co się czyta trzeba. Skoro ten warunek nie został spełniony to... patrz adresowany do Ciebie cytat. PS. Jakbyś chciał dalej rezonować to .... folguj sobie. Tylko, z rozpędu, nie napisz czasem "[b]mózg mam od tygodnia[/b]" argumentami błyskając., bo moje zwieracze mogą tego nie przetrzymać
-
[quote=Rebe]Może najpierw o UAC i jego wyłączaniu poczytac ?[/quote] Z początkiem się zgadzam, ale po co od razu wyłączać?! ;-)
-
[quote=Endrju]spróbuj utworzyć nowy profil z prawami Admina i spróbować z jego pozomu wyłączyć indeksowanie[/quote] Niestety nadal to samo ;/ A do kolegi madrali - moze bys mi powiedzial gdzie moge o tym poczytac zamiast zgrywac idiote przez internet, ewentualnie mozesz mi swoje racje przedstawic na zywo, chyba ze tam juz nie masz takiej wyzszosci jaka obnosisz sie tutaj