Jak wyczyscic Temporary Internet Files ??

Elo. Mam taki problem. Katalog D:Documents and SettingsKaczmarek.KACZORUstawienia lokalneTemporary Internet Files ma az 22 GB !! Nie wiem jak go oczyscic ?!? Kasuje te pliki co sa wewnatrz katalogu (maja okolo 2 MB) i zwalniaja sie te 2 MB. Uzywam roznych programow i nie pomaga. Gdzie sa te 22 GB ?!?!

Prosze o szybka odpowiesz najlepiej na gg 5161607

Odpowiedzi: 4

Panel Sterowania –> Opcje internetowe –> Zaawansowane –> Znajdz pozycje na liscie– Zabezpieczenia –> Oprozni folder tymczasowych plikow internetowych podczas zamykania przegladarki (to tips jesli kozystasz z IE).Mozesz tez zastosowac sie do tego :Panel sterowania –> Opcje internetowe –> Tymczasowe pliki internetowe –> Ustawienia –> Ilosc miejsca na dysku do uzycia i ustawic na 100 Mb(takie ustawienie w zupelnosci wystarczy)(dotyczy tez IE).Mozesz zrobic tez to recznie w folderze C:Documents and SettingsUserUstawienia lokalneTemporary Internet Files,albo z panelu sterowania – > Tymczasowe pliki internetowe–usun,pamientaj tez o offline.Osobiscie polecal bym jakis soft do automatycznego czyszczenia np.Clean Disk,System Cleaner,NSW,System Mechanics lub jakis inny ktory przypadnie ci do gustu. Update:Pozatym dziwi mie fakt ze to az 20 Gb zrzera,usun punkty przywracania os`u,poczysc system,poskanuj antyvirami,usun wszystkie smieci moze to tez pomoze.
McScr@by
Dodano
18.11.2003 22:03:05
:arrow: Oczyszczanie dysku
:arrow: Norton Fast & Safe Cleanup
:arrow: System Mechanic
:arrow: ...
Gagman
Dodano
18.11.2003 18:02:22
siemka, tesh mam taki problem. U mnie on zajmuje około 1 gb i teź niewiem jak go oczyścić, jak sa jakies inne prgramy to napiszcie.
thx
Anonymous
Dodano
18.11.2003 17:36:53
Uzywam jakis PowerPack czy cos. Mam win xp pro
Anonymous
Dodano
18.11.2003 17:02:26
Anonymous
Dodano:
18.11.2003 16:55:35
Komentarzy: