jak wyciąć cóś z *pdf????
Ludziska ,jak wyciąć obrazek z .pdf czyli adobe acrobat ,aby później móc go wkleić np dp worda???przychodzi mi do głowy tylko print screen ,moze jest cos jeszcze???
Odpowiedzi: 14
W Acrobat czy w Reader moźna wycinać obrazki czy co tam chcesz tylko przydałby ci się Photoshop, a dlatego źe w Acrobat w otwartym pliku PDF zaznaczasz swój wybrany obrazek i klikasz prawym wytnij, potem otwierasz Photoshop i Plik masz opcje wklej przyciskasz ją i wszych gra!!!!!!!!!!!
POZDRAWKI
POZDRAWKI
W Acrobat czy w Reader moźna wycinać obrazki czy co tam chcesz tylko przydałby ci się Photoshop, a dlatego źe w Acrobat w otwartym pliku PDF zaznaczasz swój wybrany obrazek i klikasz prawym wytnij, potem otwierasz Photoshop i Plik masz opcje wklej przyciskasz ją i wszych gra!!!!!!!!!!!
POZDRAWKI
POZDRAWKI
A po ci to? Pstępuj za twoją radą i rób sobie screeny.
A po ci to? Pstępuj za twoją radą i rób sobie screeny.
A tak przy adobe acrobat: gdzie to cacko moźna dorwać oprócz shopa :?:
leopold:wojtek1111:a myslisz źe czym ja to otwieram????
Chyba się nie zrozumiałeś mrsita. Ty chyba masz Acrobat Reader, a nie Adobe Acrobat. Moźesz więc tylko przeglądać PDF.
Masz rację Leopold .sorki mrsit :oops: !!!
wycinałem ,nawet poszło szybciutko :wink:
wojtek1111:a myslisz źe czym ja to otwieram????
Chyba się nie zrozumiałeś mrsita. Ty chyba masz Acrobat Reader, a nie Adobe Acrobat. Moźesz więc tylko przeglądać PDF.
Chyba tylko screen :(
Chyba tylko screen :(
pdf'y maja opcje ochrony zawartosci, a wiec i blokada exportu tresci – moze wlasne ona jest powodem twych problemow
nie znalazłem tam czegoś takiego!
myslalem ze adobe readerem jesli acrbatem to masz opcje export
a myslisz źe czym ja to otwieram????
uzyj programu adobe acrobat
Strona 1 / 1