JAK WPISAĆ KOD ODBLOKOWUJĄCY DO SPY SWEEPER' A

WITAM!
Skończył mi się okres próbny programu antispyware
"Spy Sweeper"wersja 3.5.0 build 186 (trial)
zciągnałem sobie kod odblokowujący ze stron "astalavista",ale niewiem jak wpisać go do tego programu Zeby zaczął działać przez najblźszy rok :–)!!!
Tylko łączy mnie ze stroną producenta tego programu po przyciśnięciu na "subscribe".
Pomocy bo to dobry program a nie stać mnie na zakup płatnej wersji!

Odpowiedzi: 7

Do łamania kodów i innych ciekawych rzeczy najlepsza jest brecha majzel i 10kg motek :D
inforobert
Dodano
20.08.2005 18:47:16
Neo_x:

nie wiesz przypadkiem ze piractwo jest nielegalne? czytales regulamin tego forum? topic zgloszony do admina

Kruca – ciut nie ..... Pawka Morozow :lol:
Rebe
Dodano
20.08.2005 15:26:46
Neo_x:

nie wiesz przypadkiem ze piractwo jest nielegalne? czytales regulamin tego forum? topic zgloszony do admina

Kruca – ciut nie ..... Pawka Morozow :lol:
Rebe
Dodano
20.08.2005 15:26:46
mariuszfojcik:
WITAM!
Skończył mi się okres próbny programu antispyware
"Spy Sweeper"wersja 3.5.0 build 186 (trial)
zciągnałem sobie kod odblokowujący ze stron "astalavista",ale niewiem jak wpisać go do tego programu Zeby zaczął działać przez najblźszy rok :–)!!!
Tylko łączy mnie ze stroną producenta tego programu po przyciśnięciu na "subscribe".

Neo_x
Dodano
20.08.2005 14:37:52
mariuszfojcik:
Ja Ci roboty nie dam, bo nie wiadomo czy lopata umiesz machac. Moze jakie gazety roznos ?
Tu masz temat, w ktorym sposob na cracki znajdziesz –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=1462
W tym zas, Twoj nick moze sie znalezc gdy crackami bedziesz dupe zawracal pozostalym uzytkownikom –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=224910#224910
EL NINO
Dodano
19.08.2005 08:55:16
mariuszfojcik:

Kosztuje bodajźe ok 140 zł – nie jest to kwota oszałamiająca, to tyle co zwykły napęd DVD lub pamięć .
Piszesz źe jest dobry, jeśli tak uwaźasz to widocznie jest wart tej ceny i po prostu zapłać za niego.
Tu nikt ci nie napisze co z tym fantem zrobić , prócz namowy na kupno.
Seeker
Dodano
19.08.2005 07:38:14
solidny darmowy odpowiednik Microsoft Antispyware.
lucy
Dodano
19.08.2005 00:13:12
mariuszfojcik
Dodano:
18.08.2005 23:32:11
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1