Jak włączam windows xp to mam komunikat , jak go usunąć ?

Witam bardzo serdecznie !!! Jestem tu nowy także proszę o zrozumienie. Mam następujący problem , podczas odpalania systemu pojawia mi się następujący komunikat i nie wiem jak go jego się pozbyć , dodam że system chodzi ok , ale jest to w jakiś sposób denerwujące , także bardzo proszę o jak go usunąć za co z góry dziękuję. Podaję linka do zdjęcia jak to wygląda : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b8ca355819fe61e6.html Pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

Bardzo mi miło, że jednak porada się przydała. Na przyszłość zaś: zobacz co ma XanTyp w sygnaturce, albo zapoznaj się z tekstem który kryje się za linkiem w moim podpisie, a zrozumiesz że odpowiedź na zadane przez ciebie pytanie w pierwszym poście nie mogła być po prostu inne. Zaś stosując się do zasad tam podanych - w przyszłości (niekoniecznie na tym forum) unikniesz wielu, wielu nieporozumień czy innych dziwnych sytuacji.
Veers
Dodano
16.10.2009 11:40:05
Uważam temat za zamknięty i "dziękuję" za okazałą pomoc !!! Chciałem powiedzieć , że oczekiwałem lepszej porady , a nie porady typu jak : Naprawić rejestr poprzez usunięcie przyczyny jego uszkodzenia itp. To ja tyle wiedziałem , ale prosiłem o pomoc w kwestii następującej : jak to mam zrobić , jakim programem itp.Temat zamknięty i dodam , że sobie poradziłem sam z rejestrem i system chodzi jak powinien i nie musiałem prosić żadnej kompetentnej osoby jaką zapewne ty jesteś Veers :-) Bardzo miłe i przyjazne forum , tak trzymać !!!
arti12345
Dodano
16.10.2009 10:25:57
Coś takiego - skoro więc jesteś taki mądrzejszy jak cholera - to na pewno wiesz po jakiej operacji skopał ci się rejestr. Ja wróżył nie będę. Jeśli zaś nie wiesz jak zabrać się za naprawę rejestru - to znaczy że jednak nie powinieneś się za nią zabierać, a sprzęt (system) przekazać w ręce osoby kompetentnej (tzn. takiej której kompetencje nie kończą się na "sformatuj dysk). Aha - jeśli zdecydujesz się na naprawę błędów w rejestrze - nie zdziw się jeśli przestaną ci działać zainstalowane ulepszacze windowsa (tudzież inne oprogramowanie).
Veers
Dodano
15.10.2009 14:16:01
Naprawić rejestr poprzez usunięcie przyczyny jego uszkodzenia.
Veers
Dodano
12.10.2009 13:29:32
  • arti12345 15.10.2009 13:56:31

[quote=Veers]Naprawić rejestr poprzez usunięcie przyczyny jego uszkodzenia.[/quote] Coś takiego , tyle to i ja wiem , ale jesteś mądry jak cholera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• XanTyp 15.10.2009 15:55:36

[quote=arti12345][quote=Veers]Naprawić rejestr poprzez usunięcie przyczyny jego uszkodzenia.[/quote] Coś takiego , tyle to i ja wiem , ale jesteś mądry jak cholera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]Wyluzuj [b]arti12345[/b] bo nie doczekasz się odpowiedzi i zobaczysz wielkie kuku [-x Gdybyś był taki mądry, kolego, to byś już w pierwszym poście napisał, ile wiesz a ile zrobiłeś.

arti12345
Dodano:
11.10.2009 13:09:50
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1